Camların Buharlanması.Park Halindeyken.Ve Servis Komedisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Keomaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keomaa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Park halindeki aracım sabah yağmur sırasında bütün camları buğulanmış bir şekildeydi.Hiçbir aracımın camları park halindeyken buğu yapmamıştı.

İzmir Kavuklar Servisine gittim park halindeki aracın yağmur sonrası buğu yapmaması gerektiğini söyledim.Fitillere filan bakılmasını istedim.Bana söylenen : "Aracınızı çalıştırın biraz bekleyin cam fanını çalıştırın 1 dakika sonra o buğu kalmaz dedi :D Hadi ya dedim.İlahi komedya !

Ayrıca 8000 deki aracımın yağını değiştirmek istiyorum dedim 560 lira tutuyor dediler.Şaka mı dedim yoo dediler.8000 bindeki aracıma 15 binlik bakım yapacaklarmış !!!!

Eyvallah diyip çıktım.

Ynt: Camların Buharlanması.Park Halindeyken.Ve Servis Komedisi

Ne yani fitillere bakılmasını talep ettiğinizde kapıların değişmesi gerektiğini söylemediler mi? 011zaa Civarda başka servis vardır umarım.

Benim bildigim klima aciksa belli muddetten sonra stop ederseniz aracin camlari buharlanma yapar.

Yağmurlu havada klima açık olarak park ettiyseniz ve yağmur hala devam ediyorsa, camların buğu yapması normaldir. Bunu mercedestede gördüm hyundai de. Yani Bülent bey'in dediklerine katılıyorum

bulent_tnt link' Alıntı:
Benim bildigim klima aciksa belli muddetten sonra stop ederseniz aracin camlari buharlanma yapar.

Anlatamadım galiba.

Akşam aracımı park ettim.Gece yağmur yağdı.Sabah uyandım aracımın yanına geldim.Yan camların hepsi buğu yapmıştı.İçerisi görünmüyordu buğudan Bu mu normal ?

Keomaa link' Alıntı:
Anlatamadım galiba.

Akşam aracımı park ettim.Gece yağmur yağdı.Sabah uyandım aracımın yanına geldim.Yan camların hepsi buğu yapmıştı.İçerisi görünmüyordu buğudan Bu mu normal ?
Park etmeden once klima aciksa ondandir

bulent_tnt link' Alıntı:
Park etmeden once klima aciksa ondandir
Buğu olayı iç sıcaklıkla dış sıcaklık arasındaki farktan oluyor.  Bahar aylarında benim karşılaştığım bir durum. şimdiye kadar ki tüm araçlarımda oldu. Sabah ise giderken bu aylarda sık karşılaşılıyor araç dışarda ise....

İlginç. Ben klimayı asla kapatmamama rağmen bu şekilde bir buğulanmayla hiç (1 senedir) karşılaşmadım. Bahar ayları aslında iç ve dış sıcaklık farkının en az olduğu aylar değil mi? Yazın ve kışın sıcaklık farkı çok daha fazla oluyor.

Bulunduğunuz bölgeye göre değişir ama baharda burada geceden hafif yağmur yağar dis sıcaklık düşer ama gunduz günlük gunesliktir.

bilgilendirmeler için teşekkürler ama servisin davranışları bende iyi izlenim bırakmadı.

Geri