Camların Buharlanması.Park Halindeyken.Ve Servis Komedisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Keomaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Camların Buharlanması.Park Halindeyken.Ve Servis Komedisi

Bu, gündüz ısınan aracın içindeki havanın yağmur ile birlikte soğuyan dış hava ile reaksiyonundan oluyor. Kışın aracın içinde kalorifer kapalı iken konuşulduğunda da aynı durumu görürsünüz.  Merak edilecek birşey değil. Hatta aracın iç hava yalıtımının nekadar iyi olduğunu gösteriyor.

Ben de camların buğulanmasına hiç denk gelmedim, ya da dikkat etmedim desem yeridir.
Ama buğulanma doğal bir olay olduğu için bir problem olarak görmedim. Aracın ayarlardan otomatik
buğu çözme özelliğini aktif edebilirsiniz ve aracı çalıştırıp buğu çözme tuşuna bastığınızda
1, 2 dk. içerisinde buğudan eser kalmaz.

Servis olarak da maalesef bir servis diğerini tutmayabiliyor, o yüzden servisleri iyi araştırıp
ilgili, işini iyi yapan servislere aracı emanet etmek en iyisi.
Gerçekten müşteri ile alay eden, işini baştan savan çok servis var ve bu da insanın sinirini gerçekten bozuyor.
İstanbuldaysanız Odak gibi Gerçek gibi servisler tavsiye edilir.

eketen link' Alıntı:
Bu, gündüz ısınan aracın içindeki havanın yağmur ile birlikte soğuyan dış hava ile reaksiyonundan oluyor. Kışın aracın içinde kalorifer kapalı iken konuşulduğunda da aynı durumu görürsünüz.  Merak edilecek birşey değil. Hatta aracın iç hava yalıtımının nekadar iyi olduğunu gösteriyor.
045thumbsup 045thumbsup

Geri