çamur önleyici paçalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apsimati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apsimati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
tigra için çamur önleyici paçalık bakıyorum.
internetten baktım rastlayamadım ( ön tekerlerin arkasına ) bileniniz tavsiye edeniniz olurmu .?

Son düzenleme:
teşekkür ederim mehmet hocam en azından burdaki resme bakarak türkiyede satılan universal olanların benzerini felan alıp uydurmaya çalışacam artık ... :))

heç gerek yok.Karoser,eksoz yapan dükkanlar kamyonların,tırların tekerlerine koyuyor üzerinde reklamları var.onlardan istenen ebatta kesilir çamurluğun içinden vidalanır.hem ucuz yollu olur hemde wrc araçlarına benzer :)

Bu paçalıklar çok işe yarıyor.
Kışın aracın çamur olmasını önlüyor yazında zift'in kaportaya gelmesini engelliyor.
Herkese tavsiye ederim.

tigra için çamur önleyici paçalık bakıyorum.
internetten baktım rastlayamadım ( ön tekerlerin arkasına ) bileniniz tavsiye edeniniz olurmu .?

Bende Astra F için çamur önleyici yani paçalık için bir hayli araştırdım , sonunda aksesuarcıdan kıvrımları uyan bir paçalık buldum , montajıda tamamladım ve her paçalığa orta kısmına gelecek şekilde opel logosuda (metalik renk) ekledim ve çok beğenildi , hatta resimlerini opelx forumda yayınladım , sizde kıvrımları uayan bir paçalığı adapte edebilirsiniz.

Geri