Çamurluk açma ...

koordinaat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Mrb arkadaşlar.. aracımın lastileri ebedı yüzünden çamurluklara sürtüyor aynı konuyu paylaşmıştım ama sonuç olarak içeri dogru büktük fakat aynı sürtme gene var çamurlukları dışa dogru açma gibi bi tavsiye geldi sizce nasıl olur yapan yada gören var mı ??

ayrıyeten arka ve ön tampon nasıl açılıcak ayrı bir soru ?

Saygılar...

Mrb arkadaşlar.. aracımın lastileri ebedı yüzünden çamurluklara sürtüyor aynı konuyu paylaşmıştım ama sonuç olarak içeri dogru büktük fakat aynı sürtme gene var çamurlukları dışa dogru açma gibi bi tavsiye geldi sizce nasıl olur yapan yada gören var mı ??

ayrıyeten arka ve ön tampon nasıl açılıcak ayrı bir soru ?

Saygılar...

ben olsam aracım orjinal boyasız bir araçsa çamurluğu açtırıp 4 parça aracımı boyatmazdım...bir ikincisi bunlardan önce bir lastik için aracın orjinalliği ile oynamak mantıklı gelmiyor...

Orjinal lastikler sürtme yapmaz, araca sonradan takılan değişik ebatlardaki lastikler için aracın kaportasını kalıcı olarak bozmak aracın değerini düşürür. Bu tür işlemlerin geriye dönüşü olmaz, o nedenle kaportaya yapılacak her müdahale için çok iyi düşünmek lazım, sonuçta Vectra ve benzeri araçlar spor araba sınıfında yer almıyorlar.

savaş abinin dediği doğru ama ben açtırdım. ne boya gördü aracım nede başka bir işlem. sadece içerden esneterek açtılar. tamponlara gelince, corsa c lerde çamurluk genişleyince tamponda kendini dışarı doğru şişiriyor. bağlantı yeri dodikte. ama vectra için durum aynımıdır bilemicem.

orjinal olması benim için sorun degil ayrıyeten modifiye için degerlendirirsek resimdeki örnek çok güzel.. çamurluklar açıldıktan sonra fiber malzeme ile süslene biliyor demekki .. açtırmaya karar verdim sonuç olarak sonucu görsel olarak paylaşıcam iş bitimi inş.

bide şöyle bi yöntem buldum izleyin bence :D
http://www.youtube.com/watch?v=-ayqAB1AcRQ&feature=player_embedded

Son düzenleme:

orjinal olması benim için sorun degil ayrıyeten modifiye için degerlendirirsek resimdeki örnek çok güzel.. çamurluklar açıldıktan sonra fiber malzeme ile süslene biliyor demekki .. açtırmaya karar verdim sonuç olarak sonucu görsel olarak paylaşıcam iş bitimi inş.

bide şöyle bi yöntem buldum izleyin bence :D
http://www.youtube.com/watch?v=-ayqAB1AcRQ&feature=player_embedded

tam anlamıyla zenci usulü bir çamurluk açma olmuş:maden:. eleman konserve açar gibi çamurluk açıyor yaww!!:D bu sopa ile acaba iki çamurluk arasındaki açma oranını aynı yapabiliyor mu ki?:sopa:

Enteresan :))

Geri