- Konuyu Başlatan
Ynt: Can alıcı bir soru... GTC veya astra cosmo
Doğan 2 ay zaten napıcağmı bilemiyorum sen ver aracı düşünürüz.. )
Doğan 2 ay zaten napıcağmı bilemiyorum sen ver aracı düşünürüz.. )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ilk mesajda şaka yaptım onu kastediyorsani tabi ki GTC al, hemde bu donanımlarla...Enfes...Sadece jant konusunda 20 inçi kesinlikle tafsiye etmiyorum, sanırım senin aklında o replika jantlar var, evet göze hoş geliyor, ama işin birde ' kullanış ' boyutu var...astaa link' Alıntı:Böle deme sercan ya...
Keşke buluşmada senın araca binseydim sercan (
çok saçma bir soru cevap vermeye gerek var mı? hani soru gtc mi astra 180 mi olsa tamam da, dizel mi gtc mi? hele o kadar ekstrayla..astaa link' Alıntı:Evet arkadaşlar galiba arabayı sattım. Pazartesi- Salı bir aksiilik çıkmaz ise aracı vereceğim...
Can alıcı konuya gelelim.. Aklımda 2 araç var aslında %75 birini gözüme kestirdim ama sizlerinde görüşlerini merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.. Araçlar ve donanınım özelliklerine göre ;
a) Astra J cosmo 1.3 + cd600 + flexride + sunroof
b) GTC 1.4 auto/stop + cd600+flexride+panoramik cam tavan+afl + 20'' jant + opc iç tasarım paketi
Şimdi bunlar ışıgında belki herkes direk B diyecek ama ben her görüşü öğrenmek istiyorum.. En büyük etken yakıt tabiki ...
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...