Can sıkıcı küçük bir olay

astrasail

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba,

Aracıma cam suyu eklemek için Feneryolu Opet'e uğradım. Suyu ekledikten sonra 2 damla benzin az yakacam diye yandaki yola girdim. Bunun için Caddeye ters girip geniş dönerek sokağa girmek gerekiyor. Ancak ben günün yorgunluğuyla (okuldan çıkmışım saat 21 de) :( dalgınlıktan orayı geniş alamadım ve cazır cuzur kaldırıma sürttüm. Eve döndüm baktım, eteğin altında aracın alt kısmına doğru maks. 10cm uzunluğunda 1-1.5 cm derinliğinde bir göçük. Canım sıkıldı tabii akşam akşam. Bunu yaptırmak ne kadara mal olur?

Teşekkürler

Uploaded at ImageFra.me

Ynt: Can sıkıcı küçük bir olay

Geçen okula gidince bahçede kaldırıma ben de sürttüm o gün der falan anlatamadım kafam acayim ağrıdı sonra alıştım o kesim sıkıntılı bir bölge sert saç olduğu için boya gerekir,ben yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum  boşver canımız sağolsun  ;D

Olur böyle şeyler.. Allah beterinden korusun. Takmayın kafanıza bence. Yapılır düzelir.

mastra link' Alıntı:
Geçen okula gidince bahçede kaldırıma ben de sürttüm o gün der falan anlatamadım kafam acayim ağrıdı sonra alıştım o kesim sıkıntılı bir bölge sert saç olduğu için boya gerekir,ben yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum  boşver canımız sağolsun  ;D

Teşekkürler :) Karışık yazmışım biraz kusura bakmayın :D Ne kadara mal olur bir fikriniz var mı?

ac@d link' Alıntı:

Teşekkürler :)

Gecmis olsun. Allah beterinden korusun.
Kasko mini onarimdan yaptirin bence hasarsizliginiz dusmez.

Gecmis olsun hiiic dert etmeyin bi usta ayarlayin 100 liraya yapar yada mini onarim kullanın dert etmeyin buna şükür :) Allah beterinden korusun hepimizi

astrasail link' Alıntı:
Teşekkürler :) Karışık yazmışım biraz kusura bakmayın :D Ne kadara mal olur bir fikriniz var mı?

Teşekkürler :)
net bi fiyat bilemem ama 150 200 falan tahmin ediyorum benimki biraz daha büyük

Geçmiş olsun. İnşAllah en uygun fiyata en kısa sürede halledilir :)

Canınız sağolsun. Oluyor böyle şeyler :)

Geri