Can sıkıcı küçük bir olay

Ynt: Can sıkıcı küçük bir olay

Geçmiş olsun, elletme o şekilde kalsın. Yaptırdığın zaman orada ki pütürleri aynen yapamazlar. Belli olur mutlaka. Satarken gereksiz yere şüphe uyandırırsın.

Geçmiş olsun bende de benzer bir sürtme var , yaptırmadım bıraktım nazarlık niyetine :)

Çok teşekkürler :) Allah cümlemizi kazadan beladan korusun çok güzel araçlarımız var nazar değmesin.

CLIORS link' Alıntı:
Geçmiş olsun, elletme o şekilde kalsın. Yaptırdığın zaman orada ki pütürleri aynen yapamazlar. Belli olur mutlaka. Satarken gereksiz yere şüphe uyandırırsın.

Aynı şeyi bende düşündüm de ne yapsam bilemedim. Ama genelde araca birşey oldu mu gidip yaptırırım. :)

Geçmiş olsun.Dert etmeyin.

geçmiş olsun..bence elletme..
oraya baktıkca aynı hatayı bir daha yapmazsın..
allah korumuş ya dahabüyük bir sıkıntı olabilirdi..

geçmiş olsun,o kısıma düzeltme yapılamıyor o parça kesilip başka parça kaynaklıyorlar.

ray55 link' Alıntı:
geçmiş olsun..bence elletme..
oraya baktıkca aynı hatayı bir daha yapmazsın..
allah korumuş ya dahabüyük bir sıkıntı olabilirdi..

Çok teşekkürler :) Bugün bir şey öğrendim zaten 2 damla ekonomi yapacağım diye oldu bunlar hep, çok zorlamamak lazım. Sırf yolu uzatmıyayım diye döndüm hale bak :(

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun,o kısıma düzeltme yapılamıyor o parça kesilip başka parça kaynaklıyorlar.

Bende öyle düşündüm de sciroccolarda da aynı sorun vardı ama hallederler ya bir şekilde :) Hallederler değil mi ??? Daha önce de eteğin biraz gerisini vurmuştuk kesip biçmeden halletmişlerdi.

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...

Geçmiş olsun Allah can sağlığı versin.

Geri