çanakkale Kahramanlarinin Yemek Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Adem KOÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu şartlar altında kaç millete kafa tutmuşuz milletimiz zor günlerde gerçekten kenetlenip mücadele edebiliyor.allah mekanlarını cennet eylesin

kurt.ibrahim' Alıntı:
O şehitlerin gazilerin ve evlatlarını kınalayıpta şavavaşa gönderip bu ülkenin geleceğini kurtaranların sayasinde bu günleri yaşıyoruz. ALLAH hepsine rahmet eylesin Mekanları cennet olsun. Ne yazsak ve söylesek ifadeler yetersiz olur.:alkis:
:good::good::good::good::good:

elalem yemek seçsin yemek beğensin. hiç bişey söylemiyorum. bu vatanın nasıl kurtarıldığını onlara okutmak lazım

Güncel :(

Arkadaşlar keşke bu tür olayları,tarihimizi sadece özel günlerde hatırlamasakda her an aklımızın bi yeride olsa ve cevremizdeki insanlarada bu şuru kazandırabilsek değilmi.aslında bi fikir olarak söylüyorum yöneticilerimiz neder bilemem ama foruma birde bu tür konuları içeren yani tarihimizle ilgili olayları paylaşabileceğimiz bi bölüm olsa herkez bildiği;dedesinden;babasından çevresinden duyduklarını anlatsa nasıl olurdu diyorum.

çok kötü oldum çok değişik bi duygu.... içinde bulunduğum duyguyu anlatmak için a dan önce ve z den sonrası lazım.....

Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin

mekanları cennetolsun
vatanı satanlara bu aziz şehitlerimizin atalarımızın kemiklerini sızlatanlara ibret olsun..

KOLERAX' Alıntı:
mekanları cennetolsun
vatanı satanlara bu aziz şehitlerimizin atalarımızın kemiklerini sızlatanlara ibret olsun..

:good::good::good:

bu şartlar altında bu cennet vatanı koruyan atalarımıza minnettar olmak yetmez daha fazlası gerek bu yüzden onlar gibi bu vatanı korumak ve yüceltmek için elimizden geleni yapmalıyız...

aquin' Alıntı:
Askerlİk Yan Gelİp Yatma Dİyenlerde Okusa Keske
onlarda okumuştur illaki ama bu olayları savunmak onlar için biraz g.t isteyeceği için böle abzürt saçma sapan şeyler diyorlar acaba başına askerlikte kötü bi olay falan mı geldi:D general komutana komutan RTE ye... uşak bahçıvan paradoksu gibi:kop:

Geri