Çankaya opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suphi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suphi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar; iyi bir özel servis bulmak umudu ile geçmiş sayfaları taradığım da "Çankaya opel" hakkında güzel yazılar okudum.:confused: :confused: :confused:

Oraya giderek hizmet alan arkadaşlarım var mı?

Mümkünse deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Daha önceki kendi deneyimlerimden sonra:mad: :cry: :( ,

gerçekten güvenebileceğim iyi bir ustaya ihtiyacım var,

Ankara için tavsiyeleriniz ile yol gösterirseniz sevinirim...

Teşekkürler şimdiden...:alkis: :alkis: :alkis:

""Çankaya Opeli blmiyorum ancak deneyimlediğm ve uzak durmanı şiddetle tavsiye edeceğim Opel servisi "Opal"dır..Birşeyi olmayan şamandıra kapağını kapatamayan ustası sayesinde benzinlik çıkışı havaya uçma tehlikesi ile karşı karşıya kaldım:( ..Ödenen gereksiz fazla bedeli dışında can a mal olabiliyorlar..
Sokullu caddesi üzerinde bir Opel Yetkili Servisi var.Oldukça yoğun çalışırlarki gidenlerden şikayet duymadım hiç.Bunun dışında bildiğin güvendiğin opel yetkili olmasada servisi olan tanıdığın bir ustaya git derim.""

Oraya bende hiç gitmedim ama şaşmaz girişinde özgürcan var gerçekten çok memnunum kendi namıma orayı tavsiye edebilirim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

forum kurallarına göre büyük harflerle mesaj yazmak yasak arkadaşım...
ustalar deneyimli olabilir ama o an dalgın da olabilir neticede insanız herkes hata yapar

Ankarada gidilecek , danışılacak bir iki usta var , Bir sürü tamirci gezdim , arabamı Yeşilçam Sanayi sitesinde Özkal Opele götürüyorum , calibrayı özellikle , Çünkü İbrahim Usta ve Burak, anlıyolar bu işten ve beni sağmıyolar yetkili servisler gibi. Zaten dürüst çalıştıklarından iki yakaları bi araya gelmiyo. Ne yapıldığını ne edildiğini görüyorum , parçayı seçiyorum , 2 muhabbet ediyorum . Yetkili servise hiç gitmedim ve gitmeyecegim . Geçen parça sordum ilgilenmediler bile çıktım geldim .

opal da calısıyosan opalda çalış.

her mesajında ayrı bir reklam her mesajın ayrı bir muamma.
amacın ney?

müşteri cekip para kazanmakmı?
bu istedigini bu sitede yapamazsın...

bu sitede bütün üyelerimiz(sitemizin sponsoru özel servis dahi) servislerde karşılaştıkları iyilik veya kötülük olsun başına gelenleri yazarlar.

şunu da bil bu saatten sonra bu sitede OPAL servisin adı kötü olacak.
ve hiç bir tanıdıgıma oraya git demeyecegim özellikle opala gitmeyin HAYATTA diyecegim.
lafına bakyaa.
'''sen belki gittin dışarda kurcalattın aracını'''

siz böyle servissiniz demekki müşteri geri dönüş yapsada direk böyle suclayıp üste cıkıyorsunuz.
daha aracı gördünmüki bunu söylüyorsun hı???

ayrıca konsutugun kişi bir bayan.Efendi gibi konuşman gerekiyor.
imzanda isim soyisim yazman gerekiyor
büyük harfle yazmaman gerekiyor
üyelerici kırıcı suclayıcı yazılar yazmaman gerekiyor.

Son düzenleme:
Samet haklısın , geçen komşunun astra H sına vurmuşlar , kasko var yetkili servise gitmiş , papirüs sarısı rengini tutturamadıkları gibi , kabutun ayarını bozmuşlar . (darbenin kaputla alakası yok). Araba şu an şaşı bakıyor . Gitti şikayet etti şimdi arabayı yeniden almışlar boyaya inşallah başarırlar.

Çalışmış olduğun servisi bu üslupla savunuyor olman bile o servisin çizgisini ortaya koyar..Herkes senin gibiyse vay oraya aracını bırakanın haline diyorum...

Geri