Çankaya opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suphi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BEN OPAL'DA CALISIYORUM BU OLAYI SENDEN DUYUYORUM NEDEN PEKI GERI DÖNÜŞ YAPMADIN BELKI SEN GITTIN DISARDA KURCALATTIN ARACINI VE OPAL'A SUC BULUYORSUN OPAL'DA SANAYIDEN GELEN USTA DEĞİL BIRZAT OPEL ACADEMY'DEN TAM NOT ALAN USTALAR VARDIR....!
bu nekadar kötü bir usluptur . 1. karşınızdaki bir bayan. Bu tarz büyük harflerle yazdığınız yazıyı ben hakaret olarak algılıyorum ve gereken yapılacaktır. 2. sen opalda bir çalışansın ben kendi servisim hakkında bir eleştiri geldiğinde bile senden daha olgun karşılayabiliyorum. 3. opel academyde sanırım sadece parça nasıl değişilir eğitimi veriyorlar. benim babam abim ve çalışanların büyük çoğunluğu opel yetkili servisinden gelme ama bugün yaptığımız bir onarımı sizin OPEL ACADEMYden gelmiş ustalarınız olmaz onun onarımı yoktur değişimi gerekmektedir gibi cevaplıyorlar. yapıyoruz işte elimizde bu işin onarımı var dediğimizde ısrarla yok diyorlar. parça değiştirmek ustalık değildir.

""Başkanım ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim hepinize..Bilgi olsun diye paylaşıyorum cevap için değil kesinlikle..

Opal servine elbetteki dönüş yaptım.Telefonla ertesi gün durumu belirttim.4 iç hat yetkilisine aktarıldm, sonunda tekrar halkla ilşkilerden bir bayan arkadaşımın teknik bölümdeki o işlemi yapan çalışan hakkında rapor tututalacağını belirtmesi ile görüşme bitti.Elimdeki fatura ile Opala gittim ve yanlış olmasın ama sanıyorum emre bey di ismi onunla görüştüm gerekli rapor tutulmuştur bir daha böyle sıkıntı yaşamazsınız dediler...O benzinlikten alttan dökülen benzini farkedip beni durdurmasalar büyük bir sıkıntı yaşanabilirdi ki allah korudu.Bu o kadar büyük yetkili bir servis için "bence! " raporla çözümlenmesi gereken bir yanlış değildi.Elbetteki bu bir seçim ve elbetteki tek bir teknik çalışan hatası hepsine mal edilemez.Tecrübemi paylaştım sadece.Banlanmadı isede arkadaşımıza oradaki şikayet kaydımın ad soyadımdan kontrol edilmesini rica ediyorum..""

Araba yanabilirmiş yok yere

şuna bak ya görende opalin sahibi zannedecek kardeşim özel servisleri kötülemekten vaz geçin eğitime gönderiyolar anlatılanları kafan alıyomu acaba bende çalıştım yetkili serviste neyin ne olduğunu yetkili serviste işin nasıl gittiğini çok iii biliyorum özel servisim war gel beklerim seni nasıl iş yapılıyo gör belki babamı tanırsn opan ilk açıldığında atölye şefiydi 90 da yani opelin kurucularından sayılır sana son sözüm özel servisleri kötüleme ön yargılı olma genelleme yapma ok...

Araba yanabilirmiş yok yere

"Evet maalesefki oradaki benzinlik çalışanlarının söyledikleride o zaman bu olmuştu:mad: ...Bu yüzden basit hatayı büyük felaket sonuç sebebi ile affedici olmadım ve telafi tavır tarzınıda yukarda da yazdığım gibi kesinlikle kabul etmedim.Bazı büyük restaurantlar sinek avlarlarken bazı minik ,iki sandalyeli köftecilerin sıra ile beklenmesi hizmet anlayışı:alkis: , bilinci:alkis:ve uygulanışıdır. ""

arkadaşım ben aracımı 2 servise götürürüm bunlardan biriside çankaya opel servisi işlerinde çok iyiler ve müşteriyede değer veriyorlar ben bir yanlışlarını görmedim belki daha iyi yerler vardır ama burasıda iyi hatta kendi parça dükkanlarıda var ben parçalarımıda ordan alırım heşeyi bulmak mümkün...

Tabiiki haklısınız.

Köfte örneği araba için de geçerli .Binalarının bembeyaz temizliği , parlak camları malesef kaliteli işlem vaadedmiyor .

Arkadaşlar Çankaya Opel'in adresi nedir acaba.Arabamı oraya götürmek istiyorum.

Kerem

arkadaslar cankaya opel ve özkal opelin adreslerini alabılırmıyız acaba?

çankaya yıldız 4. cadde.
turan güneş bulvarının paraleli.
zaten yol üstünde hemen bulursunuz çankaya opeli.

Geri