Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekledim
Abi radyo da çalışıyor dimi bu kazıma işleminden sonra emin olmak istedim.
Hayir calismaz artik
Bende herkesin "yapılmaz, olmaz, çok uğraştırır, çok maliyetli olur" dediği bir işin bu kadar basit olmasına şaşmıştım doğrusu. Radyo iptal edilir mi abi... Teybi iptal edelim. Radyosuz olmaz ki.
Eğer "benden bu kadar, bu işin tek yolu radyoyu iptal etmek" diyorsan, senden başkada bu işle uğraşan yok, kaldık gene kaset adatörüne fm transmiter lara.
Hayir kardesim saka yaptim radio iptal olmuyor , teyping butun ozellikleri kaliyor uzerine ectradan aux girisi oluyor
Saka yaptim senle bir onceonceki mesajda
jack girisi, elektronik malzeme satan yerde tanesi bir lira
Sinan abi napıyon ya Heyecan ve mutluluk 5 dk ara ile hüsran ve hayal kırıklığı, İki duyguyu aynı anda yaşattın bana.
Eyvallah abi o zaman proje iptal değil.
Radyo iptal olsaydı, teybin kaset okuyan kristalinden paralel kablo çekip, teybin içine de boş (bantsız, çarksız) bir kaset atarak (sırf teyp moduna alması için) aux içini bu şekilde çözecektim artık. Mono olurdu sanırım ama başka çare kalmamıştı.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:36 ----------
Sinan abiii hangisi sağ hangisi sol onu söylemedin ? Atladık onu.
Bu 5 pin janck ta hangi renk hangi bacağa abi ?
--Sinan abiii hangisi sağ hangisi sol onu söylemedin ? Atladık onu.
**farketmez ters te taksan çalışır
--Bu 5 pin janck ta hangi renk hangi bacağa abi
**kardeşim bunları artık sen bulacan, zor değil bulması