car 300 tid info

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mnergiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mnergiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bügün çıkma car 300 aldım.teyp çalışıyor ama bilgi ekranına bağlantısını yapamadım.ekran çalışıyor normalde.tarih saat derece gösteriyor.tepbin arkasındaki hangi soket girişi ve bilgi ekranından gelen kablolardan hangisi bu bağlantıyı sağlıyor bilgisi olan varmı

onu tech 2 cihazı ile yapacaksınız boşa uğraşmayın arın ses cihazını tech 2 cihazıyla car 300 oılarak tanıtacak veya tanıttıracaksınız onun soketi yok

onu tech 2 cihazı ile yapacaksınız boşa uğraşmayın arın ses cihazını tech 2 cihazıyla car 300 oılarak tanıtacak veya tanıttıracaksınız onun soketi yok

Bu ekran ve teyp modelinde Tech 2 ile tanıtma gibi bi olay söz konusu değil.
Teyp ve ekran ve teyp birbirinden bagımsız çalışır.
Teyp ve ekran baglantılarında sıkıntı var düzeltilirse frekans bilğisi ekranda okunur. Extra kodlama ve tanıtmaya gerek yok.

walla benim aracın tech2 ye bağlanacağını sanmıyorum 94 astra f sanırım tech1 e bağlanır.yarın onu deneyecem.teyibin arka tarafındaki bağlantılar ile bilgi ekranındaki bağlantıları nerdeyse tek tek denedik malesef frekans bilgisi göstermiyor.ve bu konuyu araştırırken car300 ler yabancı forumlarda filan car300(x)withoutdisplay şeklinde geçiyordu.car 300 lerin D , C , E serileri varmış x te onu gösteriyo.withoutdisplay olayını anlamadım.

Öncelikle teybi açtığında ekran teybe geçiyormu.?
Ekranda hareket yoksa ekranın 8 numaralı pinini teybin ATT ucuna bağlaman gerek. Bu bağlı değilse istediğin kadar data uçları dogru olsun ekran radyoya geçmez.
Ekranı test etmek için ekran normal çalışıyorken ekranın 8 numaralı pinine 12v verdiğinde tarih kaybolup ekran boşa düşer. Eger bu olmuyorsa ekranda sorun vadır.

attachment.php

Ekli dosyalar

• astra f.webp
    astra f.webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 52
ekranda hiç hareket olmuyo ekran geçmiyo.ama uraşırken hangileri oldugundan emin deilim ama teyibin arkasındaki en alttaki soket girişinde bulunan mavi kabloydu sanırım onu ekrandan gelen kablolardan bazılarına değdirdiğimde dediğin gibi tarih bilgisi kayboldu.bu arada att hangi uç hocam ? sanırım en alttaki telefon terminali ?

ayrıca ilgilendigin için teşekkür ederim.aux girişini yaptım gerçekten güzel oldu.

bu arada teyibin arka girişleri aşağıdaki gibi
blaupunkt-car300.jpg

Son düzenleme:
Hayır. Bu anten simgesi olan uç

hmmm.tel ile kl30 arasındaki tamam tşkr ederim.yarın denerim umarım çalışır

Geri