Car300 mp3 Decoder montajı

çok güzel olmuş elinize sağlık akşam sipariş edip alacağım bluetooth ne işe yarıyor telefonla konuşabiliyormu mikrofon varmı içinde
Bluetooth speaker diye geçiyor, telefondaki müziği dinleyebiliyorsunuz. Konuşma vs yok.

hayırlı olsun. ali express te 6,27 dolar olarak görünüyor şuan. bunu satın aldığımızda, kargosu, ücreti nasıl oluyor?

Hepsi o kadar, free shipping seçerseniz, 1-1,5 aya kadar geliyor. Daha erken gelsin derseniz daha pahalı kargo seçenekleri mevcut.

peki kredi kartımızla aldığımızda, güvenli bir sitemi?

peki kredi kartımızla aldığımızda, güvenli bir sitemi?

aliexpress güvenlidir, ben yine de sanal kart kullanıyorum. Aslında evde vs kullanılmayan eski bi mp3 player yada FM transmitter varsa da işinizi görür.

091dc824adb1c324f75d57ad546b84ff.jpg

Decoderimiz geldi. Montaj yapildi. Ses guzel tahminimden dahada guzel. Arkadaslara tesekkur ederim.

Ümit arkadaşları resmen bu konu da gaza getirdin :D

bu konuyu hortlamam gerekiyor :)
benim aracımda philips ccrt 2008 var. üst kısmı kaset calar alt kısmında 4lü cd var. bu uygulama benim teybime de yapılabilinir mi?

bu konuyu hortlamam gerekiyor :)
benim aracımda philips ccrt 2008 var. üst kısmı kaset calar alt kısmında 4lü cd var. bu uygulama benim teybime de yapılabilinir mi?

Hortluycak birşey yok, konu yeni daha o kadar eskitmedik :D

Kristalin entegresinden girdiğimiz için her türlü uygulanır. Teybinizin PreAMP entegresini bulun, oradaki IN uçlarını deneyerek çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

397b87af78d62e0e998284235f61cb12.jpg

Bende yaptım. Benim araçta CD-R 2005 olunca teypte yerleştirecek yer olmadığı için alttaki Göze taktım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri