caravaggio oz Jant 16'' Corsa C

caravaggio oz Jant 16'' Corsa C Beyler bu jantı kullanan warmi (var mı)? kendilerine talibim resimleri paylaşacagim....
ben olsam beyaz arabaya siyah jant takarım.etrafıda beyaz olanlardan.beyaz arabaya bence çok yakışıyor tabi zevk meselesi.ama bu jantlarda güzel tabi arabanın üstünde görmek lazım?

JANTLAR TAMAMDIRR... :p ( Eklerde )

jant secimimde opelim.net'deki yorumlar cok etkili oldu jantlar gercekten cok iyi oldu 195 45'de bi lastik ne sürtme ne değme istedigi ağirlik olsun banamisin demiyor tam kırma olsun direksiyonda hicbisi yoq alacak arkadaslara tavsiye ederim... lastikler ile jantlar ikinci el 700Tl'ye aldim Çok sevdigim bi abimden biraz boya istiyor ama olmasada olur Ne sanki:rolleyes:

Ekli dosyalar

• Görüntü0077.webp
    Görüntü0077.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 161
  • Görüntü0080.webp
    Görüntü0080.webp
    50.1 KB · Görüntüleme: 129
  • Görüntü0081.webp
    Görüntü0081.webp
    48 KB · Görüntüleme: 119
  • Görüntü0082.webp
    Görüntü0082.webp
    51.9 KB · Görüntüleme: 107
  • Görüntü0083.webp
    Görüntü0083.webp
    54.6 KB · Görüntüleme: 118
1- farkedilir degisiklikler ise araç yerden yükseldi yay lazim :) hatta yay hic almadan araca hafif jeep gorunumumu katsam :P combo/c'nin on badyguard'ini alarak
2- 1.2 oldugu icin mi desem bana gore biraz yavaslama oldu gibi
3- eski saç jantlarda bi yamukluk wardi araba titriyor idi simdi kesildi cincik gibi gidiyor 4- direksiyonda sertlesme fazla olmadi (diyenler wardi)

bencede yay fena oLmaz jeep gibi olmuş bi de spor amortisör we kule gergisi ile tamamlarsınız süpper olur :D

hayırlı olsn güzel olmş güle güle kullan

hayırlı olsun
jantların güzel ama arabada şimdilik pek güzel durmamış nedeni ise çok yükselmiş acilen yay takman o zaman farkı görüceksiniz :)
direksiyonun ağırlık yapmama sebebi jant ya hafifdir yada lastik ebatı küçüktür o yüzden olabilir.

alina bakarsaniz araçı aynen panda'larin ki gibi yapmayi dusunuyorum bilindik modeller bilindik parcalar takiliyor farkli bisi yapmak istiyorum ama hayirlisi eksra olarak demistim zaten combo/c'nin on bodyguard'ini takmayi dusunuyorum

Geri