Carbon Clean fiyatı nedir ve nerede yaptırabilirim?

gereksiz bir olay
ben şahsen parçaları söktürüp elle temizlettirdim iyice bayada fark etti
zaten carbon clean satan servisteki bayan kendide söyledi benim yaptığım şekil çok daha etkili olduğunu :)

aslında yaptırmak gerekli bulabilirsem buralarda yaptırırım

gereksiz bir olay
ben şahsen parçaları söktürüp elle temizlettirdim iyice bayada fark etti
zaten carbon clean satan servisteki bayan kendide söyledi benim yaptığım şekil çok daha etkili olduğunu :)

bir dahaki sefere'de o şekilde yaptırırız..Aklımızda bulunsun..bilgilendirdiğin için tşk ederim arkadaşım..!:D

ya o kadar zıt görüsler ve yorumlar varki insanin gerçekten kafasi allak bullak oluyor..
baska forumlarda da burda da okudum çogunu..
biri diyorki sadece carbon yaptirdim hersey düzledi çekis artti vs vs..
digeri diyoki işe yaramadı aksina masraf çikartti.
baska biri gereksiz bisey pisman olursun felan..

hangisi dogru simdi :S
carbon cleanin motora bir yarari olmasa bile zarari olur mu? bari yaptirirsak yaptirdigimizka kalalım. acaba motora farklı zararlar verir mi?

ya o kadar zıt görüsler ve yorumlar varki insanin gerçekten kafasi allak bullak oluyor..
baska forumlarda da burda da okudum çogunu..
biri diyorki sadece carbon yaptirdim hersey düzledi çekis artti vs vs..
digeri diyoki işe yaramadı aksina masraf çikartti.
baska biri gereksiz bisey pisman olursun felan..

hangisi dogru simdi :S
carbon cleanin motora bir yarari olmasa bile zarari olur mu? bari yaptirirsak yaptirdigimizka kalalım. acaba motora farklı zararlar verir mi?

evet haklısın malesef heryerde bılgı kırlılıgı soz konusu..oncelkle carbon clean ı ne ıcın yaptrıosun ? genelde sılındrlerde kurum ıcın yapılır sendekı sorun da bumu ?

Arkadaşlar dolapdere liderler otomativ'de carbon clean işlemini yaptırdım..(bir şişe ilaç koydular ve kullandılar sonuna kadar)sonrasında cevreyoluna cıktım bıraz yuksek devır gezdim..ve gercekten bayağı bayağı fark ettim!araba çok rahatladı boğulma istop etme,gazı geç yeme gibi bir sorunu yok ŞİMDİLİK..işlemi 65 YTL' ye yaptırdım..BU ARADA SÖYLEMEK İSTEĞİM BİŞEY VAR! citroen servisi 170 wolswagen 165 alibeyköydeki reno servisi 140 ytl dedi..bu yaptırdığım yeri tesadüfen buldum önünden geçerken..!Ford liderler otomotiv yeri dolapdere'den elmadağına çıkarken yolun hemen üzerinde! SKYEYE arkadaş'a teşekkür ediyorum yinede! :)
İlacı benzin deposuna mı koydular,temizleme işlemi öyle mi oluyormuş.Enjektörleri de temizlemiş oluyor herhalde.İlacın markası ne acaba ?

evet haklısın malesef heryerde bılgı kırlılıgı soz konusu..oncelkle carbon clean ı ne ıcın yaptrıosun ? genelde sılındrlerde kurum ıcın yapılır sendekı sorun da bumu ?

benim amacım alt devirlerdeki hantalligi kaldirmak. ve çekisi biraz arttirmak.
çünkü aracın çekisi hosuma gitmiyor. ozellikle arabada 1-2 kisi varsa direk hantallasiyor. yokuslarda yıgılıyor..

merhaba arkadaşlar..!Carbon clean yaptırmak ıstıyorum..istanbul şişlide ıkamet etmekteyım..bu işi gercekten iyi yapan bir yer veya usta var mı bildiğiniz?

benim sanko sanayide gencler otomotivde bir tezcan ustam var ve bu tür sorunlarda işinin ustası.

İlacı benzin deposuna mı koydular,temizleme işlemi öyle mi oluyormuş.Enjektörleri de temizlemiş oluyor herhalde.İlacın markası ne acaba ?

hayır arkadaşım ilacı makınanın içine koydular...markasınıda hıc bılmıyorum arkadasım...:(

Geri