Carbon Clean yaptırmalı mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flybird

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Carbon clean kısaca nedir? ve ne zaman yapılması gerekir?
En önemlisi ise bunu Ankarada yapan bir yer var mı?(Ankara da yaptıran arkadaşlar varsa söylesin lütfen)
Teşekkürler..

karbon clean yaptırmakta fayda vardır kısacası kurumları temızler.

ilk defa duyuyorum. ben de bilgileneyim yaws:D

s5000542bo4.jpg

Bende düşünüyom.Bosch car service ye sordum: Çok faydasının olduğunu söylediler.Ben de uygun bi zamanda yaptıracam.60 ytl+kdv

Forumumuzda,Carbon clean la ilgili konu açılmıştı.

Carbon clean: Yakıt sistemi elemanlarına yanıcılığı kuvvetli bir sıvı verilerek pisliklerin,kurumların temizlendiği bir sistemmiş. Özellikle enjeksiyon temizliği için öneriliyor.

kullanma şekline göre....Eğer kısa mesafe gidiyosan ve de sürekli dur kalk yapıyosan yılda bir yaptırablirsin..

selamlar, uzun yolda yakıtta %15-20 arası fark ediyor.15.000 km'de yapılıyor diye söylemişti bizim usta.yaklaşık 110 ytl fiyata yapılıyor.

İŞe Yariyor Mu Pekİ????

Opel Yetkİlİ Servİsİ Bu İŞ İÇİn (kurum Temİzleme) 600 Ytl İstİyor Oda DeĞİŞecek ParÇa Warsa + Olarak Talep Edİyor?????

34UZG50' Alıntı:
İŞe Yariyor Mu Pekİ????

Opel Yetkİlİ Servİsİ Bu İŞ İÇİn (kurum Temİzleme) 600 Ytl İstİyor Oda DeĞİŞecek ParÇa Warsa + Olarak Talep Edİyor?????

Yetkili servisler herzaman pahalıdır. Güvendiğin bir ustaya git.

ii fiyat özel servis bana tekleme sorunu ile 700ytl kurum temizlenmesi kapak taşlanması sibop vb..fiyat verdi

Geri