carbon kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rockyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rockyyy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ön konsol için carbon kaplatak istiyorum.orjinal gerçek carbon kaplatmak istiyorum bana ne kadara mal olur.folyo carbonlarda kalkma sorunu varmı yardımlarınızı bekliyorum aşağıda bir link vardim çok güzel olmuş ama folyo kaplama olduğu için kalkmasından endişe ediyorum.
http://www.bmwteam.net/board/uploads/post-87-1208546058.jpg

ucus bir yer istiyorsan kardeşim 2. sanayide bir mekan wardı 100 200 tl arasına komple aracın iç aksesuarlarını kapı kolları konsolun bazı yerleri ws istediğin yerleri kaplıyorlardı hem uçuk rakamlar değil hemde işcilikleri güzel öneririm ben.adres için bana özel msj at

Bu kadar kasmak yerine 3M Dinoc Carbon folyo alıp kaplayın,hem daha orjinal bir görüntü elde edersiniz. Bu resimdeki orjinal karbon değil,desen.

Orjinal karbon kaplatmak isterseniz de yardımcı olabilirim ancak fiyat çok masraflı olur.

3M Dinoc Karbon film :

2ql5xn8.jpg

v3mvif.jpg

CFiphone2.jpg

Son düzenleme:
bu da iyimiş;)

3m di-nocu gerçekten çok övdüler bi sitede metresi 150 tl falan denmişti işçilik falan 250 ye patlar gibime geliyo bana 1 metre yeterde artar bile.bide bu kaplattığımız karbon nasıl bir malzemeden yapılıyor kumaş,lastik vb gibi mi çok merak ediyorum.

İStanbulda ki fuarda gordum mertesı 100lira dedi 3M marka ve sıcak hava tabanasıyla kendin yapıyorsun .. Orda uygulama da vardı bayagı guzel oluyor beğeniştim.

Bu kadar kasmak yerine 3M Dinoc Carbon folyo alıp kaplayın,hem daha orjinal bir görüntü elde edersiniz. Bu resimdeki orjinal karbon değil,desen.

Orjinal karbon kaplatmak isterseniz de yardımcı olabilirim ancak fiyat çok masraflı olur.

3M Dinoc Karbon film :

2ql5xn8.jpg

v3mvif.jpg

CFiphone2.jpg

emre güsel çalışma..:good:

ben de alttaki resimde gözüken mavi desen ya da karbon kaplamayı nasıl bulabilirim..:confused:

Ekli dosyalar

• 0 cdc m (1).webp
    0 cdc m (1).webp
    31.7 KB · Görüntüleme: 45
Geri