carbon kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rockyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya biz kendimiz nasıl alıp kaplayacağız bu 3M Dinoc u ? Biraz açıklasanız arkadaşlar... bu 3m dinoc tan bizim araçlar için özel olarak kesilmişinden bulabilirmiyiz acaba?

Ya biz kendimiz nasıl alıp kaplayacağız bu 3M Dinoc u ? Biraz açıklasanız arkadaşlar... bu 3m dinoc tan bizim araçlar için özel olarak kesilmişinden bulabilirmiyiz acaba?
araç için kesilmiş bulamazsınız...

eni 120 cm olarak satılıyor ve fuarda metresi 100 tl idi...

kaplama işine gelince el beceriniz ve fönünüz varsa kolay kaplarsınız... ben kendiminkini kapladım hiç bir problem yok...

3m lerde atma falan hiç bir şey yaşamadık izmirden olanlara yardımcı olabilirim...

Kendin nasıl yaptın peki batu? Mesela teyp bölgesine nasıl yapacağız düğmeler klima düğmeleri falan.... Çıkarıp öyle mi yapıyoruz? Aklım almıyor bir türlü :D

Valla benımde kafam basmadı bu işe. mesela bende corsa c var, bilgi ekranın üstündeki gölgeliği kaplatmak istiyorum. radyo kısmıyla beraber. napcam şimdi alayını sökecem mi? düğmeler tuşlar hepsini çıkartacam mı? yoksa alıp elime maket bıçağını amatörce çizik atıp sonradan onları çekiştirecekmiyim? zaten okuldada sevmezdim kaplama işini, , töbe ettim, almam tekrar elime... yeminliyim arkadaşım. bu iş nasıl olacak?? Fön makinesiyle
fikirsize akıl verin lütfen.

Sokup yaparsanız cok daha guzel olur butun parçayı ustune koyarsınız sıcak hava tabancasıyla ısıtır daha sonra maket bıcagıyla kenarları kesirsiniz . Ama yapılacak yere gore ustunde yapmakta mumkun tabi ki içine siniyorsa veya guzel oluyorsa neden olmasın. Herkesin el beceresi aynı değil sonuçta he diyelim ki olmadı sokup atılabilir sadece maddi bir kayıp olur iz falan kalmıyor.
İstanbulda ki tuning fuarında 3m nin turkıye dıstrbtrnun yerinde metresi 100liradan satılıyordu fakat uygulamayı onlar yapmıyor ..

araç için kesilmiş bulamazsınız...

eni 120 cm olarak satılıyor ve fuarda metresi 100 tl idi...

kaplama işine gelince el beceriniz ve fönünüz varsa kolay kaplarsınız... ben kendiminkini kapladım hiç bir problem yok...

3m lerde atma falan hiç bir şey yaşamadık izmirden olanlara yardımcı olabilirim...

Bana yardımcı olsana bombacı :D

Corsa C ayna kapaklarımı 3m karbon yaptırdım Arzum Tuning Store'da çok güzel oldu yakında paylaşırım fotoları..

arabayı kaplattık carbon kalkmadı ıcerıdede hıc kalkma olucagını sanmıyorum :)

3m dinoc gercekten çok hosuma gitti diger bölgeleride kaplatmayı düşünüyorum

2eb8l77.jpg

Geri