Carbon kaplama !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar opel astra aracıma carbon kaplatmak istiyorum komple , maslak oto sanayıde sordum 1.5 bın tl istediler , sizce fiyat nasıl daha uygunu bulunabılırmı??

o fıyata kım kaplıyo acaba benım aracım komple carbon ve sadece malzemsı dedıgın fıyatın cok ustunde ?

Ataturk oto sanayısınde carbon dizayn var oraya sormuştum ama benım dedıgım folyo kaplama gercek carbon degıl sanırım

bizde 3m ile kapladık ama dedıgınız fıyat cok dusuk bır fıyat belkı yapılıyordur bılemıycem

Düşük değil hatta bana çok bile geldi hani en fazla bin tl civarı birseydır dıye dusunmusdum cunku orjınal carbon degıl sonucta folyo kaplıyolar arac cızıkden ufak tefek darbelerden korunsun diye birde siyah mat renk olması hoşuma gidiyor

Düşük değil hatta bana çok bile geldi hani en fazla bin tl civarı birseydır dıye dusunmusdum cunku orjınal carbon degıl sonucta folyo kaplıyolar arac cızıkden ufak tefek darbelerden korunsun diye birde siyah mat renk olması hoşuma gidiyor
arkdasım maslak protac sadece ıscılıgıne 2.5 mılyar para ıstıyor malezeme harıc 3m carbon bır araba kaplamak ıcın

çok para alıyolar o zaman 1.5gunde bıtırıp verılen bırsey malıyetı yuksek degıl cok bence 2.5 bıntl

2 gun once on tamponu kaplattik ufak bi kaza gecirmistik dogal olarak yenden kaplattim 350 ytl sadece on tampon

Geçmiş olsun dostum iiyi paraymış yani

malzeme 3m olmayabilir.sonuçta yurtdışında di-noc benzeri farklı marka da var.3m kullanacağını zannetmiyorum o fiyata...

Geri