Carbon kaplama !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maslak sanayiyi modifiye yönünden hiç önermiyorum çok kazıkkk!!!!!

onecar mı ne var maslak oto da.ıyı bıryere benzıyor...

Arkadslar guzel bı yer onersenızde orda yaptırsam benımde pek ıcıme sınmedı zaten maslak sanayı

bencede carbon için aldığınız fiyatta bi yanlışlık var çünkü bildiğim kadarıyla carbon fiyatı folyonun 3 katı yani ortalama 1500 e folyo kaplatacağınız aracı komple carbon isterseniz 4500 lira istiyorlar

bencede carbon için aldığınız fiyatta bi yanlışlık var çünkü bildiğim kadarıyla carbon fiyatı folyonun 3 katı yani ortalama 1500 e folyo kaplatacağınız aracı komple carbon isterseniz 4500 lira istiyorlar
cok acıklayıcı olms gercekten :)

bende tavana yaptıracam ön e de şeffaf olanından... aceba cam filmi çekenler bu işi de yapar mı?

:D googlede ararken bu konu denk geldi bende arka tampona yaptırmayı düşünüyorum sizce ilerde bi problem olurmu veya atarmı önerebileceginiz carbon varmı teşekkürler..

:D googlede ararken bu konu denk geldi bende arka tampona yaptırmayı düşünüyorum sizce ilerde bi problem olurmu veya atarmı önerebileceginiz carbon varmı teşekkürler..

iyi işcilikde acılma felan olmazda , tamponu bı yere dokundurmamaya dıkkat , alfa romeoda gormusdum besıktasda , tamponu hafıf surtmus bant gıbı koseden ayrık duruyodu..

Ben şöyle birşey anladım Eren arkadaşımız carbon diyerek mat folyo kastetmiş sanırım. Karbon fiyatıyla dediğniz gibi mat siyah folyonun fiyatları birbirinden çok farklı. Folyo kaplama içinde 1500 lira normal bir fiyat. Hatta bana göre çok bile daha ucuzada buluna bilir.

Ahmet Altınçubuk

Ben şöyle birşey anladım Eren arkadaşımız carbon diyerek mat folyo kastetmiş sanırım. Karbon fiyatıyla dediğniz gibi mat siyah folyonun fiyatları birbirinden çok farklı. Folyo kaplama içinde 1500 lira normal bir fiyat. Hatta bana göre çok bile daha ucuzada buluna bilir.

Ahmet Altınçubuk

aynen , ılk zamanlar carbon kaplama dıye söyluyorduk sonradan folyo demeye basladılar tabı..

Geri