Kitapcikta buldum fotografini ekliyorumHocam bu guvenlik kodunu baska nerede bulabiliriz kitapçıklarda yazar mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kitapcikta buldum fotografini ekliyorumHocam bu guvenlik kodunu baska nerede bulabiliriz kitapçıklarda yazar mi?
Bitek bendemi yok bi illet yaKitapcikta buldum fotografini ekliyorum
Şİmdi gördüm ben aliexpresten aldım fakat bcmde delphi yokaslında kesin çözüm eprom okuyucudur carprog u nereden temin ettiniz
Eprom okuma dediğimiz olay bir beyin entegredir mesela aracın güvenlik kodunu bilmiyorsunuz entegre okuyucu yani eprom deriz ufak bir cihaz örnek aracın teybi sökülür eprom bulunur cihaz eproma takılır ve bilgisayar üzerinden beyin okunur beyine girilmiş kod çözülür yada yeni kod yazabilirsinizKonunun yabancısıyım nedir bunun olayı ne işe yarar
Opcom ile Astra J için başka neler yapabiliyoruz ? Hata kodlarını görebiliyoruz , orta bilgi ekranına ulaşabiliyoruz bildiğim kadarıylagüvenlik kodu olmayanlar için opcom ile kod okunabiliyor araç sahibi corsa c güvenlik kodu için bayiyi aramış ort 50 ile 100 euro kadar para istemiş
forumda geçenlerde bir arkadaşımızda söylemişti yardım olmak maksadıyla yanlız her opcom ve her yazılımla olmayabiliyor
araç ve pc ile bağlantıyı kuruyoruz
diagnostics-araç yılı-model-body-ınstrument-sol altda eprom menu-km sıfırlamaya basılı tutun ve read security code tıklayın sağ üst kçşede kod çıkar