cc kolu olmadan hız sabitleyici yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımm tamam öyle yapayım o zaman tşk.
Peki ben müşürle kolu takınca opcomla da aktif edince direk çalışır mı?

mahmut kardeşim düğmeyi yapması basit. önemli olan nereye koyacaksın, estetik duracakmı..?
illa yapıcam diyosan 3 tane push buton al biri NK diğer ikisi NA olsun.

hımm tamam öyle yapayım o zaman tşk.
Peki ben müşürle kolu takınca opcomla da aktif edince direk çalışır mı?
edıtıonda olmuyor beyıne kablo gıtmıyor tesısat yarım kola fış gelıyor cc nın debrıja da gelıyor ama tam degıl ordan beyıne gıtmıyor tesısatta ılave kablolama gereklı abı benımkı oyle oldu mesela

bence aracınızın orjinalini bozmayın 50 tl için değmez yok çok pahalı diyorsanız yaptırmayın öyle kalsın yok yaptırıcam derseniz illa mokia arkadaşımızın dediği gibi bir tuş takımı alsanız gene nerden baksanız 20 tl den aşağı alamassınız hadi diyelimki 20 tl ye aldınız nereye koyıcaksınız orjinalde hiç durmıycak insanlar arabayla oynamış yazık diyicek yani siz bilirsiniz gene..

bence aracınızın orjinalini bozmayın 50 tl için değmez yok çok pahalı diyorsanız yaptırmayın öyle kalsın yok yaptırıcam derseniz illa mokia arkadaşımızın dediği gibi bir tuş takımı alsanız gene nerden baksanız 20 tl den aşağı alamassınız hadi diyelimki 20 tl ye aldınız nereye koyıcaksınız orjinalde hiç durmıycak insanlar arabayla oynamış yazık diyicek yani siz bilirsiniz gene..
mahmut abı arkadasın dedıgıne katılıyorum orjınal olmadıktan sonra hıc gırışme derım abı

ben ebaydan yaklaşık 45 tl 'ye aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok

Geri