(CCC) Corsa C Can'dır :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa kaput maskesi çok yakışmış,yeni demi.

16 mı alsam 15 mi karar veremedim

Düşürmeyide düşünüyorsan 16" haliyle sert oluyor, 30mm prokit yaylar ile 15" lerle gayet memnunum.

Biraz önce başka bir forumda beyaz spoon gördüm çıkma gayet temiz, lastiksiz.

Birde bu forumda başka bir arkadaşın aracı satılık, üzerinde benim jantların aynısı ile aynı ebatta lastikleri var, onunlada görüşebilirsin, sonuçta aracı satacak, jant lastik olarak satabilir sana.

Düşürmeyide düşünüyorsan 16" haliyle sert oluyor, 30mm prokit yaylar ile 15" lerle gayet memnunum.

Biraz önce başka bir forumda beyaz spoon gördüm çıkma gayet temiz, lastiksiz.

Birde bu forumda başka bir arkadaşın aracı satılık, üzerinde benim jantların aynısı ile aynı ebatta lastikleri var, onunlada görüşebilirsin, sonuçta aracı satacak, jant lastik olarak satabilir sana.

başka forumda bende gördüm beyaz spon lastik yok 500 tl demiş. fiyat istedim. arabayı zaten daha bugün aldım çok acelem yok tamponları boyatıcam
yaysız zaten olmaz,
ben vectrada 18 le alışığım gezmeye 15 az geldi gözüme ama corsada daha büyükte gereksiz olur gibime geliyor.

başka forumda bende gördüm beyaz spon lastik yok 500 tl demiş. fiyat istedim. arabayı zaten daha bugün aldım çok acelem yok tamponları boyatıcam
yaysız zaten olmaz,
ben vectrada 18 le alışığım gezmeye 15 az geldi gözüme ama corsada daha büyükte gereksiz olur gibime geliyor.
Aynı forumdan bahsediyoruz o zaman, dünde bir arkadaşım Corsasını satmıştı, siz aracı ondanmı aldınız acaba. :D

Bencede Corsa C de 15" üzeri gereksiz, Oem GSI 16" jantı hariç tabiki.

Geri