Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Tek eksik biraz basılması lazım gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyv. sağolasın, sıra o na geldi.Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Tek eksik biraz basılması lazım gibi duruyor
Eyv. kardeşim, yaylar çok iyi ya, teşekkürler.kardeşim hayırlısı olsun ben takamadım sen taktın resimlerine baktım süper olmuş kazasız belasız günlerde kullan
Ledli, angel farların modası bitti artık. en iyisi karartma.Maşallah araç çok diri duruyor farlar çok hoşuma gitti ledli far almayı düşünüyordum ama her an vazgeçip karartma yapabilirim bende
Farların sinyal kısmı içerisinde bi kat daha cam var, bu farlar 01-03 modeller arasında olan, kısa far ampulu kapağa bağlı olan duylu tipten. O camı transparan vitray boyası ile boyadım. teşekkürler.Maşallah
Bende farları boyatmayı düşünüyorum, sinyal kısmını ne ile boyadınız?
Reflektör boyandığı içni muayenede problem çıkartıyorlarmış sanırım.
Camları farlardan ayırmak dediğin kadar kolay olmadı, silikonları çok sağlam çıktı bu farların.bu farlar kolay açılıyor ayırmak çok basit. şömine boyaları var onlarla yapılırsa iyi olur