Arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Aracımı alalı henüz 1 hafta oldu.Aracı 2.el aldım.Arabam opel astra 1.4 turbo 140 hp cosmo active select. Genel olarak arabayı çok beğendim ancak karşılaştığım bir sorun beni son derece rahatsız ediyor.Forumu inceledim ancak aynı sorunla karşılaşan kimseyi göremedim.Neyse çok uzatmadan sadede geleyim. Aracı çalıştırdıktan sonra navigasyon sistemindeki dokunmatik ekran çalışıyor ancak orta konsoldaki ses sistemi ile direksiyondaki ses arttırıp azaltma vs.tuşları çalışmıyor.Önceleri belki yapılmış olan bir ayarından olabilir dedim ancak 2 gün önce tuşlar durup dururken çalıştı. 2 saat sonra arabaya bindiğimde yine çalışmıyordu.Ayrıca tuşlar çalışınca sinyal verirken çıkan sinyal sesi kendiliğinden kesildi. sonra sinyal sesi ve tuşlar hepsi çalıştı.tam herşey normale döndü derken bugün yine orta konsolda ve direksiyondaki tuşlar pasif oldu.Bu akşam ise sinyal sesleri gitti.Bu da çok büyük bir hevesle aldığım araçta beni fazlasıyla rahatsız etmeye başladı. Galiba biraz uzun yazdım ama son olarak geri viteste geri görüş kamerası hiçbirşey göstermiyor.Bembeyaz ekran çıkıyor bazen de simsiyah.Galiba uyumsuzluk var. Bu arada bulunan sistemler cd 400 ve necvox. Bulunduğum yerde opel servisi olmadığından size danışmak istedim öncelikle.