Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güle güle kullanın, fakat fiyatı epey tuzluymuş. Geri görüş kamerası ve araçta video izlemek benim için gereksiz özellikler olduğundan kara düzene devam!!!
Ben aynı zamanda gece performansını da merak ediyorum.
İlk aldığımda arkadaşa baktırdım, geri vitese takınca sadece tek tarafta geri aydınlatma yanıyormuş.Bu sistem kendini asıl gece gösterecek.
Acaba gece görüşlü geri kamera var mıEğer varsa öne de taktırdın mı AFL, beyaz ampül, mercek vs ye gerek kalmaz
Arkadaslar youtube'a videoyu upload eden ben oldugum icin size kisaca bilgi vereyim.
cihazi dun taktirdim. CD500 ve DVD800 modeli icin uretilmis bir interface.
ilk olarak geri gorus kamerasini taktirdim. fakat cihaz ekstra takilacak olan DVD player ve TV Tuner'a uyumlu. bana maliyeti kamera ve interface olarak 500 EURO+150 TL iscilige tekabul etti. isteyen arkadaslara cihazi tedarik edebilirim. fakat satici olmadigimi belirtmek isterim. cihazi siparis verdikten 1 hafta sonra teslim alabildim.
konuyla ilgili sorusu olan arkadaslara yardimci olmak isterim.
Sn. ozkanc güzel bir paylaşım teşekkürler
Montajı servistemi yaptırdınız yoksa dışarıdamı ?
Garanti bozulması gibi bir durum var mı ?
Birde hangi siteden temin ettiniz linkini verebilirmisiniz ?