slm opelcı arkadaslar sızlerden acıl yardım ıstıorum astra g 2001 model ccr 600 4 cd changer var .bundan 1 ay once aracımın teyıbı benden code ısdedı istedı bende 4 defa yanıs gırdım aradan 1 ay gecmesıne rahmen bende yınecod gırmeye calısdım mokı den yardım aldım be bana nasıl cod gırmeyı yazılı olaraktarıf ettı bende gırmeye calısdım olmadı .kontahı acıp as tusuna basıyorum herhangı bı ses gelmıyo.sadece teyıbı aacıyorun safe yazıyo as tusuna basarak teyıbı acmaya kalkdığımda 6 safe yazıyo 3 sanıy sonra ses gelmesı gerekırken ben abartarak 30 dadıka basdım ve ne ses ne ekranda bı kımıldama var cod gırme yerı bıle gelmıyo ekrana acab neden .
ne olur arkadaslar yardımcı olun bu ısden anlayan arkadas varsa tlf numarasını yazıp ben onu arayım ve bana tarıf etsın telefondan sızden yardım beklıyorum enkısa zamanda :sorry::sorry::sorry:

ne olur arkadaslar yardımcı olun bu ısden anlayan arkadas varsa tlf numarasını yazıp ben onu arayım ve bana tarıf etsın telefondan sızden yardım beklıyorum enkısa zamanda :sorry::sorry::sorry: