cd30 mp3 çalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ee eski mp3 30 cd lere takilabilirmiyi?

yokmu fotosu görsek bii...

iyi iyi. süper :D peki hiç ipod veya herhangi bi mp3 player bağladın mı? katalogdaki resimde bi kabloyla bağlamışlar ipod'u. bu kabloyu nerden buluyoruz onu merak ettim

valla ben arabayı alalı daha 1 hafta oldu işler biraz yoğun daha ilgilenemedik araba ile box dışında :D

güle güle kullan abicim o zman. allah kazasız belasız kullanmay nasip etsin. biraz kurcalayınca msj atarsan sewinirim. bende bayramdan sonraki hafta alacam arabayı. eğer warsa benim astrada koyarım resmini falan

araçta kol dayama altında var kulaklık girişi gibi yer astra 2008 cosmo modellerinde var

bi foto cekip koyun koyarmisiniz??

araçta kol dayama altında var kulaklık girişi gibi yer astra 2008 cosmo modellerinde var

katalogta njoydada olduğunu söylüyo. daha doğrusu cd30 mp3 çalarda. bu alette 2008 njoy ve cosmoda war. bence olması lazım. bakalım bekleyip görücez

2008 enjoy var ben de kol dayamasının hemen altında ufak bi giriş var. ben aradaki aparatı sordum servise yok şuan dediler,orda bi delik var ipodun da var ama ara kablosu yok piyasada o yüzden çok kafanı yorma buna

Geri