cdx yerine dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısınız 1.8 tdci riskli gibi.:(

evet vectrayı genelde yoğun trafikde kullanıyorum ama bildiğiniz gibi vites oranları özellikle 2. vitesi çoooooook uzun o yüzden beklediğim keyfi alamadım. yine de ufak haftasonu gezilerinde kendine aşık etmeyi biliyor. sanırım değiştiremeyeceğim.

ilgilenenlere teşekkürler.

haklısınız 1.8 tdci riskli gibi.:(

evet vectrayı genelde yoğun trafikde kullanıyorum ama bildiğiniz gibi vites oranları özellikle 2. vitesi çoooooook uzun o yüzden beklediğim keyfi alamadım. yine de ufak haftasonu gezilerinde kendine aşık etmeyi biliyor. sanırım değiştiremeyeceğim.

ilgilenenlere teşekkürler.

En mantıklı kararı vermişsin.Cdx vectra aracın temiz ise inan baba piyasada o fiyatta yerini tutabilecek araç yok.Şöyle bir bakıyorum da sorunsuz vectraların yerine hangi araç ikame edilebilir diye bulamıyorum.Opel kullanmadan önce sorsalardı çok araç söylerdim ama şimdi vectradan başkasını gözüm görmüyor.Vites aralığı çok uzun evet.Bazen bende sokak aralarında arabanın kendini düşük hız için ne kadar zorladığını düşünüyorum.Bu araçlar sokak aralarına uygun değil.Dar mesafelerde işkence çektiriyorum sanki.Ama elimden geldiğince o dap dar sokaklara girmemeye özen gösteriyorum.Ağır ağır kımıldayan akşam trafiklerine de takılmamak için adeta Adana'nın çevre yollarını geziyorum.Aslında çok memnunum.Hem manzara görmüş oluyorum hem de sessiz sessiz ilerliyorum keyif veriyor.:good:

o arabadan inince opelden başkası hayal kırıklığı sanki zorla evlendirilmiş gibi olursun

Geri