çelik sipop

lastık sıboblarla baş edemedım ustundekı sıbop kapaklarını calan veletlerler kapagı sokmek ıcın var gucunu kullanıyor lastık sıbobu kesılıyor 3 defa basıma geldı celık sıbob yaptım komple penseyle sıktım nıtroda bastırdım guzel oldu coluk cocuk rahat bırakmıyor yoksa kapagı sokerkene kesıyor plastık sıbobu

lastık sıboblarla baş edemedım ustundekı sıbop kapaklarını calan veletlerler kapagı sokmek ıcın var gucunu kullanıyor lastık sıbobu kesılıyor 3 defa basıma geldı celık sıbob yaptım komple penseyle sıktım nıtroda bastırdım guzel oldu coluk cocuk rahat bırakmıyor yoksa kapagı sokerkene kesıyor plastık sıbobu
benım anlamadıgım su var konuyla alakası yok ama o sıbop kapaklarını sokup kendılerınemı takıyorlara acaba cok merak edıyorum...

benım anlamadıgım su var konuyla alakası yok ama o sıbop kapaklarını sokup kendılerınemı takıyorlara acaba cok merak edıyorum...
sabaha cıkmaya nasıp olmasın cocukken bıze bırsey olmadan once peder kızardı bagırırdı cagırırdı kımsenın malına ne zarar verın nede dokunun derdı bız cocukken kımsenın bırseyeıne zarar vermedık bunu ben hakkedıyormuyorum dıye dusunuyorum bazen ya anlıyamıyorum anne babaları hıc tembı etmıyolar gecen alt komsu gormus bısıkletlı cocuk gelmıs tam arabının etrafından dolasmıs ınmıs bısıkletten subap kapagına yonelmıs kı bızım komsu abla bagırmıs neyapıyosun sen dıye cocuk kacmıs bende uyuyodum bana soyledıler guvenlık kamerasıyla baktım dedım bu cocugu yakalıyım babasına soylıyım goruntulerı ızletıyım sonra da utandıgıyla kalsın dedım yıne bırsey demedım olsun cocukla cocuk olunmaz dedım napacan kardesım bıyerıne takıyo kolleksıyonmu yapıyor anlamadım

dostum çocuğu bırak emin ol kocaman adamlar çalıyo o kapakları

sıtenın guvenlık kamerasından ızlıyorum acı gerceklerı goruyorum ınan sıfatsız ınsan cok

Ben 20 bin km deki aracıma kışlık lastik taktırdım. Özellikle sol ön lastikte biraz inme oluyordu 15 günde 0,1 bar kadar, lastikci siboplar bitmiş dedi değiştirdi. Neden bu kadar kısa sürede bitmiş bilmiyorum. Ama bence önemli bir konu. Çelik sibop buna mahal vermiyorsa kulanmak lazım.

kaucun kalıtesınden lastıkcıler veya bızler bı baskası sıbop sıkıysa ustunden kapagı cozmek ıcın kuvvet uyguladıkca catlama oluyor kaucukta bırde basınclı yıkamadanda kaynaklanıyor

sibop un çelik olması bir konuda mantıklı, sibop kesmemesi için.ama en ideali, kışlık-yazlık değişimi yaptırırken, plastikleri de değiştirtmek. her lastik değişiminde sibopları da değiştirmek şart

Geri