Centrafuse aracımda kullandığım yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
touchscreen monitörlerde dokunmatik özelligi icin usb kabloso vardir yane monitör girisi haricinde birde usb olarak baglamalisin acma kapamayida elinin altina cekebilirsin makine icinden power dügmesi altina iki kablo lehimleyip uzatman yeterlidir orjinal ekranina ihtiyac duymayacaksin pc de ariza cikmadikca pc ye dokunman gerekmez

touchscreen monitörlerde dokunmatik özelligi icin usb kabloso vardir yane monitör girisi haricinde birde usb olarak baglamalisin acma kapamayida elinin altina cekebilirsin makine icinden power dügmesi altina iki kablo lehimleyip uzatman yeterlidir orjinal ekranina ihtiyac duymayacaksin pc de ariza cikmadikca pc ye dokunman gerekmez
anladım pekı tesekkurler ..

evde bitane netbook var gözü dikdim ona :D ebay'dan güzel dokunmatik ekran ile obd2 cihazı almam gerekiyor :)

şu motor ile ilgili işlerim bitsin yapıcam bunu :) peki programda anlık olarak AFR değeri vs görülebiliyormu :)

evde bitane netbook var gözü dikdim ona :D ebay'dan güzel dokunmatik ekran ile obd2 cihazı almam gerekiyor :)

şu motor ile ilgili işlerim bitsin yapıcam bunu :) peki programda anlık olarak AFR değeri vs görülebiliyormu :)

ben bu sistemi yapdım gayetde güzel oldu forumumuzdan komple sistemi piri arkadaşımıza sattım oda ekranı satıyor eğer düşünüyorsan tavsiyem kaçırma türkyiede o ekranı bulamassın ben özel aldım çünkü

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=69122

doğrudur toplasan 10 tane çıkmaz bile ilgilenen arkadaşlara sadece 7" dokunmatik thermaltake ekran satılıktır bilginize

Artik "E-Pad" turunde Windows OS li tablet pc lerden biri isi gorebilir..

samsung p1000 diye bi ipad var astra gnin konsol göbeğine cuk diye oturuyor. ama biraz pahallı.

tablet türü şeylerden verim alamassınız çünkü o tip şeylerin aux çıkışı olduğunu sanmıyorum olsada verimli olmaz kulaklık çıkışından alırlar sesi oda berbat bir ses olur anfi bile bir işe yaramaz.. ortalıkda kablo kirliliği olur.. bu işe uygun araç kullanımına izin veren pek çoklu video out aux streo v.b çıkışları olan anfiye bağladığınızda %100 verim alabiliceğiniz bir lcd ekran almanız daha menfaatinize olur..

Geri