Açıkçası şu devirde olup da hala ısrar ile 3310 gibi telefonlar kullananlar da bana hep tuhaf gelmiştir. Gidip de 2000 TL verin demiyorum ancak teknolojiyi takip etmemek de , aşırı etmek kadar kötü..
Teknolojik telefonların bir çoğu gerçekten hayatı kolaylaştırıyor. Örneğin şu an kullandığım htc ile office belgelerini taşımak , görüntülemek , düzeltmek ve yazmak için laptop taşımama gerek yok. Powerpoint sunumlarını telefondan yapabiliyorum. İstediğim belgenin veya internet sayfasının çıktısını alabiliyorum...Bir anda merak ettiğim bir bilgiye veya ulaşmam gereken bir siteye anında erişebiliyorum.Bilgisayarım lazım oldugunda eve gitmeyi beklemek yerine telefonumdan bilgisayarımın masaüstüne erişebiliyorum
Araç için navigasyon cihazı almam gerekmiyor , çünkü telefonumda zaten mevcut. mp3 player + telefon taşımak zorunda değilim,istediğim müzikler ve tv filmleri cebimde artık çünkü
Vs. vs...
Teknoloji hayatı kolaylaştırır arkadaşlar. Burası da bir gerçek.Sadece işin vıcıgı çıkıyor bazen,her yeni çıkan şey bende olsun diyor insan oglu. Ben de bu guruba giriyorum , özeleştiri yapmak gerekirse..Genellikle yeni çıkan bir cihazı almak isterim..Kendi elimdekini satar öyle alırım ama..Tabi her zaman herşeye para yetmez,alamasam da , bu ay ne cıkmış,seneye ne çıkacak diye merak eder ve bir "mobimag" alırım
Statü göstergesi yapanları zaten hiç katmıyorum bu yazdıklarıma..Onlar telefonun ne oldugunu bilmeyen,sadece "vaaay ayfon değilmi o" diyince tatmin olan insanlar. Hiçbir zaman bu kısmını düşünerek telefon almadım..
Belki çok sık telefon değiştiriyorum,ancak aldıgımda kimseye gidip de "bak ne aldııııım" demedim.. Açıkçası o insanlar zavallı geliyor bana