CGG 68 Astra Sw :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
borbet denince ankaradaki taksiciler geliyor aklıma ( tencere style ) :)
onun yerine oz ya da bbs tarzı bir jant çok daha güzel olur bence

Süper. Borbet takarsan borbetleri kafanda parçalarım çocuk ! Borbet yakışmazz yakışmazzz yakışmaazzz. :(
Canım kardeşim 16 borbet alınca leylek gibimi gezcez ? O jantları ben bi alayım,Babamın kanına girip bide yay alırım o zaman inşallah yakışmaz dersin :D Hee bak aynı paralara BBS jant lastık varsa yaza doğru getir alayım..:cool::cool::)
borbet denince ankaradaki taksiciler geliyor aklıma ( tencere style ) :)
onun yerine oz ya da bbs tarzı bir jant çok daha güzel olur bence
Abi hele bi alalım hayırlısıylada İnş olmazsa satarım :)

Canım kardeşim 16 borbet alınca leylek gibimi gezcez ? O jantları ben bi alayım,Babamın kanına girip bide yay alırım o zaman inşallah yakışmaz dersin :D Hee bak aynı paralara BBS jant lastık varsa yaza doğru getir alayım..:cool::cool::)

Abi hele bi alalım hayırlısıylada İnş olmazsa satarım :)

İsterse araba yerleri süpürsün,asfaltı kazısın. Borbetler Astraya yakışmaz,uzatma. Borbet yerine başka jantlar bak adamı delirtme ! :mad:

İsterse araba yerleri süpürsün,asfaltı kazısın. Borbetler Astraya yakışmaz,uzatma. Borbet yerine başka jantlar bak adamı delirtme ! :mad:
Tamam ulan git bbs bul bana SARI GRİ olanlardan 1200 1300 liraya kadar JANT LASTİK ! ! ! Kredi kartına taksitle olcak getir yazın almayan (so) :kop::kop:

Geri