- Konuyu Başlatan
Süper abi Borbet takmamı istemiyosan yazın iş bulman lazım BBS alalım ofsetli ofsetliborbet takarsan dalarım
arabana hastayım...
nasıl kafiye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper abi Borbet takmamı istemiyosan yazın iş bulman lazım BBS alalım ofsetli ofsetliborbet takarsan dalarım
arabana hastayım...
nasıl kafiye
borbet takarsan dalarım
arabana hastayım...
nasıl kafiye
Canım kardeşim 16 borbet alınca leylek gibimi gezcez ? O jantları ben bi alayım,Babamın kanına girip bide yay alırım o zaman inşallah yakışmaz dersin Hee bak aynı paralara BBS jant lastık varsa yaza doğru getir alayım..Süper. Borbet takarsan borbetleri kafanda parçalarım çocuk ! Borbet yakışmazz yakışmazzz yakışmaazzz.
Abi hele bi alalım hayırlısıylada İnş olmazsa satarımborbet denince ankaradaki taksiciler geliyor aklıma ( tencere style )
onun yerine oz ya da bbs tarzı bir jant çok daha güzel olur bence
Canım kardeşim 16 borbet alınca leylek gibimi gezcez ? O jantları ben bi alayım,Babamın kanına girip bide yay alırım o zaman inşallah yakışmaz dersin Hee bak aynı paralara BBS jant lastık varsa yaza doğru getir alayım..
Abi hele bi alalım hayırlısıylada İnş olmazsa satarım
Tamam ulan git bbs bul bana SARI GRİ olanlardan 1200 1300 liraya kadar JANT LASTİK ! ! ! Kredi kartına taksitle olcak getir yazın almayan (so)İsterse araba yerleri süpürsün,asfaltı kazısın. Borbetler Astraya yakışmaz,uzatma. Borbet yerine başka jantlar bak adamı delirtme !