chevrolet astra

ben böyle şeylere çok kızıyorum..ne kadar taklitçilik.sanki üretilebilecek tüm araçlar bu zamana kadar üretildi,artık tasarlanacak bi araç modeli yokk.bulunacak herşey bulundu hiç bişey kalmadı sanki...otur düşün adam gibi model çıkar...rezil olmuş..
aynen katılıyorum sana ya bunu yapma başka bir model çıkar ya da g kasa astra bu kadar tuttuysa hala satıyorsa bitirme üretimini devam ettir ne arabanın kimliğini bozuyosun geçenlerde çıkan çakma tansu çiller gibi olmuş ne olduğu belli değil...

bunu gerçekten chevrolet üretmiş olamaz kanaatindeyimopel böyle birşeye müsade etmez.bu ya fotoshop falandır yada fake dir.illaki yapacak olsalar adını astra koymazlardı.yazık değilmi koskoca markaya.eğer doğruysa çok yazık olmuş.

bunu gerçekten chevrolet üretmiş olamaz kanaatindeyimopel böyle birşeye müsade etmez.bu ya fotoshop falandır yada fake dir.illaki yapacak olsalar adını astra koymazlardı.yazık değilmi koskoca markaya.eğer doğruysa çok yazık olmuş.

Bu Opel'in müsadesine kalmış bir durum değil, GM'in kararı.Britanya hariç tüm Avrupa'da Opel markası altında satılan araçlar, Britanya'da Vauxhall, Güney Amerika'da Chevrolet, Kuzey Amerika'da Saturn ve Avustralya'da Holden markası altında satılıyor.Hatta Britanya ve Avustralya'da Opel'in ürün gamında bulunmayan, Türkiye'de olmasını çok arzu ettiğim V8 motorlu Monaro da var.

Bu arada forum kurallarımız gereği imza kısmına ad ve soyadınızı yazmanız gerekmektedir.

İyi forumlar,

Bu Opel'in müsadesine kalmış bir durum değil, GM'in kararı.Britanya hariç tüm Avrupa'da Opel markası altında satılan araçlar, Britanya'da Vauxhall, Güney Amerika'da Chevrolet, Kuzey Amerika'da Saturn ve Avustralya'da Holden markası altında satılıyor.Hatta Britanya ve Avustralya'da Opel'in ürün gamında bulunmayan, Türkiye'de olmasını çok arzu ettiğim V8 motorlu Monaro da var.

Bu arada forum kurallarımız gereği imza kısmına ad ve soyadınızı yazmanız gerekmektedir.

İyi forumlar,
Benim bildiğim kadarıyla GM motor ve aksamlarını üretiyor oysaki markanın adı opeldir.astrada opelin modeli olduğuna göre bu şekilde nasıl kullanabilirki.eğer yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen saygılar.

Benim bildiğim kadarıyla GM motor ve aksamlarını üretiyor oysaki markanın adı opeldir.astrada opelin modeli olduğuna göre bu şekilde nasıl kullanabilirki.eğer yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen saygılar.

GM, Opel ile birlikte Saab, Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Daewoo, Holden, Hummer, Oldsmobile, Pontiac, Saturn ve Vauxhall'ın da sahibi olan firmadır.Dolayısı ile Astra Opel'in değil, GM'in modelidir ve global olarak kullanma yetkisi GM'dedir.

Bakınız mesela aşağıdaki de Opel'in Avrupa'da piyasaya sürmediği Chevrolet Corsa sedan.

tb_ampliafe_433corsasedanpodevirparabrigarcomojaconfirmadocliosedandenovageracao1_230707121928.jpg

bu ucubeyi görünce bizim G kasanın değerini birkez daha anladım..

Yani artık ikisini birbirinden ayrımı düşünmeliyiz.GM amerikan markası opel ise alman markası.GM opelin motorunu yapıyor sanoyordum modelleridemi satın almış GM firması acaba?
marka chevy modeller opel değişik bi strateji geliştirmişler.ama bu resimdeki sedan corsa güzekmiş bence bizdekinin bagajını düşünürsek:)saygılar.

Son düzenleme:
Geri