çinlilermi yapmış bunu nedir bu acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çinlilermi yapmış bunu nedir bu acaba?
o bile daha başarılı valla...bence olmamıs renaultun dacia logan üretimi gibi bir şey olmus.
aynen katılıyorum sana ya bunu yapma başka bir model çıkar ya da g kasa astra bu kadar tuttuysa hala satıyorsa bitirme üretimini devam ettir ne arabanın kimliğini bozuyosun geçenlerde çıkan çakma tansu çiller gibi olmuş ne olduğu belli değil...ben böyle şeylere çok kızıyorum..ne kadar taklitçilik.sanki üretilebilecek tüm araçlar bu zamana kadar üretildi,artık tasarlanacak bi araç modeli yokk.bulunacak herşey bulundu hiç bişey kalmadı sanki...otur düşün adam gibi model çıkar...rezil olmuş..
bunu gerçekten chevrolet üretmiş olamaz kanaatindeyimopel böyle birşeye müsade etmez.bu ya fotoshop falandır yada fake dir.illaki yapacak olsalar adını astra koymazlardı.yazık değilmi koskoca markaya.eğer doğruysa çok yazık olmuş.
Benim bildiğim kadarıyla GM motor ve aksamlarını üretiyor oysaki markanın adı opeldir.astrada opelin modeli olduğuna göre bu şekilde nasıl kullanabilirki.eğer yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen saygılar.Bu Opel'in müsadesine kalmış bir durum değil, GM'in kararı.Britanya hariç tüm Avrupa'da Opel markası altında satılan araçlar, Britanya'da Vauxhall, Güney Amerika'da Chevrolet, Kuzey Amerika'da Saturn ve Avustralya'da Holden markası altında satılıyor.Hatta Britanya ve Avustralya'da Opel'in ürün gamında bulunmayan, Türkiye'de olmasını çok arzu ettiğim V8 motorlu Monaro da var.
Bu arada forum kurallarımız gereği imza kısmına ad ve soyadınızı yazmanız gerekmektedir.
İyi forumlar,
Benim bildiğim kadarıyla GM motor ve aksamlarını üretiyor oysaki markanın adı opeldir.astrada opelin modeli olduğuna göre bu şekilde nasıl kullanabilirki.eğer yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen saygılar.