benim kuzende var aynı yerde oturduğumuz için genelde binerim cruza benim yorumum şu olabilir donanımı ve iç görüntüsü nü göz önünde alırsak fiyatı çok iyi gibi diğer arabalar göre yanlız araç çok ağır bizdeki otomatik vites 16 ful modeli ağır olması çok da sorun değil ben zaten performans istemiyorum diyorsan ne ala yakıt dersen benzinde ben istanbulda yaşıyorum trafiği bilen bilir km de 60 70 kuruş rahat yakıyor lpg dersen uymuyormuş ama taktırdık servisinde özel olarak sübaplar felan derken baya msraf çıkıyor haberiniz ola onda da 40 45 kuruş yakıyor rahat performans iyice düşüyor o zaman da he param var dersen ne ala al bin çoğu arabadan güzel güven veriyor motoru yetersiz çok bağırıyor yüksek süratlerde tek sorunu motor başkada bir sorununu görmedik şunu da unutmadan söyleyeyim görünen köye kılavuz gereksiz bence alan satıyor geri açıkcası bu motoru güzel olsa yakıtı iyi olsa alınabilecek çok mükemmel arabalardan biri yanlız en beğendiğim şeyi ise çok güven veriyor bende opel astra g var kesinlikle yüksek süratlerde cruz bir başka güveniyle yol tutuşuyla