3 Nis 2007 #11 MaX Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Kas 2006 Mesajlar 706 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et setapxxx' Alıntı: ama jeepi çok güzel arkadaşlar yakından inceledim.artı opelin yeni suvu da ona çok benziyor Genişletmek için tıkla ... Bende yakından inceledim. Oldukça iyi duruyor. Motor falanda iyi 2.0 dizel 150 hp. Ama sonuçta chevrolet' e 80 milyar bağlanır mı? bence bağlanmaz
setapxxx' Alıntı: ama jeepi çok güzel arkadaşlar yakından inceledim.artı opelin yeni suvu da ona çok benziyor Genişletmek için tıkla ... Bende yakından inceledim. Oldukça iyi duruyor. Motor falanda iyi 2.0 dizel 150 hp. Ama sonuçta chevrolet' e 80 milyar bağlanır mı? bence bağlanmaz
3 Nis 2007 #12 setapxxx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et satmak için almıcan zaten
3 Nis 2007 #13 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et setapxxx e katılıyorum adamları jeep i geröekten güzel ama uzun vadede ne gibi sonuclar dogurur bakmak lazım
setapxxx e katılıyorum adamları jeep i geröekten güzel ama uzun vadede ne gibi sonuclar dogurur bakmak lazım
3 Nis 2007 #14 simurg Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2006 Mesajlar 448 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et yakınından bile geçme derim..
5 Nis 2007 #15 hi_cazz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2007 Mesajlar 1,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et bende chavroletin yanından bile geçmem. Dayımdan var bir lacetti takoz gibi abi.
6 Nis 2007 #16 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et yazlıkta bir arkadaşın ailesinin hangi modeli tam hatırlamıyorum ama araçtan kaynaklı sağlam bir kaza yaşamışlardı.. mahkemeleri sürüyordu...
yazlıkta bir arkadaşın ailesinin hangi modeli tam hatırlamıyorum ama araçtan kaynaklı sağlam bir kaza yaşamışlardı.. mahkemeleri sürüyordu...
6 Nis 2007 #17 F faithless1905 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Kas 2006 Mesajlar 2,823 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et ne olur ne olmaz uzak durmak lazım
6 Nis 2007 #18 ssahin Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 13 Şub 2007 Mesajlar 459 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 51 Siteyi ziyaret et lacetti hb kullandım ve hiçte güven veren bir araba değil.birde yakıt deposu delik zannediyorsun o kadar çok benzin harcıyorki
lacetti hb kullandım ve hiçte güven veren bir araba değil.birde yakıt deposu delik zannediyorsun o kadar çok benzin harcıyorki
6 Nis 2007 #19 Vectra 2.5 İ Sport Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2007 Mesajlar 755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MaX' Alıntı: Bence pek iyi bir seçim değil. Kalitesi az çok ortada zaten. Sonuçta canını emanet ediyorsun. Lacetti yerine astra classic almak çok daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla ... :good: valla bence astra f almak bile daha doğru bir karar olur...
MaX' Alıntı: Bence pek iyi bir seçim değil. Kalitesi az çok ortada zaten. Sonuçta canını emanet ediyorsun. Lacetti yerine astra classic almak çok daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla ... :good: valla bence astra f almak bile daha doğru bir karar olur...
6 Nis 2007 #20 G gdonmez77 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 555 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Siteyi ziyaret et Eski GM motorları ve üstün çin teknolojisinin, ucuz üretim teknikleriyle ahenkli dansıdır Chevrolet Europe! Gerisi boş (tabii bu ucuzluğun ve üstün çin teknolojisinin bi bedeli var)
Eski GM motorları ve üstün çin teknolojisinin, ucuz üretim teknikleriyle ahenkli dansıdır Chevrolet Europe! Gerisi boş (tabii bu ucuzluğun ve üstün çin teknolojisinin bi bedeli var)