CID Ekran - Interface Uygulaması Değer Mi?

emre_unal

Yönetici
Moderatör
34-İstanbul
Selamlar,

Aracıma CID ekran alarak interface uygulaması yapmayı düşünüyorum.

Aşağıdaki linkte bulunan konuda derinlemesine araştırdım, amacım orjinalliğinin bozulmadan ön konsoldaki ekran içinde carplay gibi kullanım yapabilmek.

Ancak buna değer mi değmez mi bilemedim. Sizce bu masrafı yapana kadar android ekran alıp taksam mı?

Düşünceniz nedir?

Selamlar,

Aracıma CID ekran alarak interface uygulaması yapmayı düşünüyorum.

Aşağıdaki linkte bulunan konuda derinlemesine araştırdım, amacım orjinalliğinin bozulmadan ön konsoldaki ekran içinde carplay gibi kullanım yapabilmek.

Ancak buna değer mi değmez mi bilemedim. Sizce bu masrafı yapana kadar android ekran alıp taksam mı?

Düşünceniz nedir?
Kaça mal olacak tüm sistem şuan 4 gb ram 64 gb hafızalı sistemler maks 7 8 bin civarı oluyor.

Aracınıza uzun zaman binmeyi düşünüyorsanız ve bu işi yapınca mutlu olacaksınız bence yaptırmalısınız.

ben ses işlemcisi taktım. telefonla bluetut tan bağlanıyorum tavsiye ederim. google mapi telefon dan kullanıyorum. multimedyalar ın ekran tepkileri ve cözünürlükleri bence yetersiz

Astra h larda multimedia taktigin zaman teyp cok asagida kaliyo kullanimi cok verimli olmuyo benimkinde var asiri dikkat dagitiyor yolda giderken cud ekran bence mantikli ama maliyet olarak size kalmis

Geri