Çift Egsoz ve Spor Helezon Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakyNk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Çift Egsoz ve Spor Helezon Yay

AEE25 link' Alıntı:
1 hafta oldu taktıralı ama resmini çekmeye yeni fırsatım oldu :)
Ayrıca;
Kırmızıya can kurban Burak.. Senin araçta bu uygulama daha iyi durur bence ;)

Bende böyle bişi yaptıcam işte ama zırnık yok :)))

gradient link' Alıntı:
MAAAAAşAAAALLLLAAAHHH!!!!  :D :D

:D:D:

BurakyNk link' Alıntı:
Bende böyle bişi yaptıcam işte ama zırnık yok :)))

:D:D:

Her ay kenera 200TL atsan yaza yaptırırsın diye düşünüyorum ;)

AEE25 link' Alıntı:
Her ay kenera 200TL atsan yaza yaptırırsın diye düşünüyorum ;)

bende öyle bir huy yok :)) elimde varsa yaptırıyorum yoksa soğuyorum hevesim kalmıyor :)

Oda güzelmiş :)

Ben Opelsizasla 1. yıl buluşmasında arkadaşlara yaptırmayı düşündüğüm ne varsa biraz zamana yayarak yaptırdım, dışı ile ilgili işim bitti gibi birşey, şimdi içine başlıyorum onuda yaza kadar bitiririm gibime geliyor.. :)

AEE25 link' Alıntı:
Oda güzelmiş :)

Ben Opelsizasla 1. yıl buluşmasında arkadaşlara yaptırmayı düşündüğüm ne varsa biraz zamana yayarak yaptırdım, dışı ile ilgili işim bitti gibi birşey, şimdi içine başlıyorum onuda yaza kadar bitiririm gibime geliyor.. :)

Allah Utandırmasın banada nasip etsin :) Aslın Benim Gözüm Senin jantlarda bana böyle bir jant ayarlasan ne dua ederim  ;D

BurakyNk link' Alıntı:
bunları yapmam için herhalde arabanın garantisinin bitmesini beklemem lazım  ::)
valla ben garanti felan beklemedim egsoz ve yayı taktırdım çok şükür bi sıkıntı olmadı servis niye yaptın felan hiçbir şey demedi...

Odak önümüzdeki ay başına doğru Replica satışına başlayacak.. Takip et istersen oradan çözebilirsin..
Orjinal OPC için yurtdışında eşin dostun olacak ki anca öyle :)

ntf link' Alıntı:
valla ben garanti felan beklemedim egsoz ve yayı taktırdım çok şükür bi sıkıntı olmadı servis niye yaptın felan hiçbir şey demedi...

Servis bisi demez zaten yani okadarina karismaz ki bozulmasini ister aksina yedek parca satmak icin

AEE25 link' Alıntı:
Odak önümüzdeki ay başına doğru Replica satışına başlayacak.. Takip et istersen oradan çözebilirsin..
Orjinal OPC için yurtdışında eşin dostun olacak ki anca öyle :)

Yurtdisinda var olmazsa ordan halledicem

Geri