güle güle kullanın. sizin araç kaç model?
teşekkür ederim 2000 model astra cd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güle güle kullanın. sizin araç kaç model?
teşekkür ederim Gerçekten hiç aklıma gelmedi resim çekmek keşke çekseymiştim Ama vectra b si olan bir arkadaş var oda istiyor aynı sistemden eğer ona da yaparsam Onun resimlerini koyarım böylece vectrası olan arkadaşlara belki bi faydamız dokunur.
arkadaşlar devreyi bugün itibari ile kurdum çok güzel çalışıyor fakat bağlantı renkleri biraz farklıydı uğraştırdı
hiç bilmeyen bir kişiye bu birleştirme işini anlatacak aranıyor... (ben bazı açıklamaları resme ekledim) nere nereye lehimlenecek.
konu 6 sayfa olmuş yapanlar var ama bir o kadar da hatta daha fazla yapamayan var. yapanların biri de şu işi açık açık anlatmıyor. 5-6 lehimlik bir iş deyip kestirip atılıyor. o 5-6 lehimle nere nereye lehimlenecek, biz onu istiyoruz.
mavi-siyah ve Siyah- kırmızı kabloları rölenin besleme uçlarına bağlıyoruz bunlar çift kilitleme motoruna giden kablolar, aracın herhangibiyerinden aldığınız şaseyi ve kırmızı - mavi kabloyuda rölenin çekince kapanan yani kondansatör bağlı uçlarına bağlıyoruz bu uçlarda cam kapatma siviçinin uçları.