Sadece bilgi var yardımcı olan yok.
kardes araban sanirim astra astra icin baglanti semasi gayet ayrintili verilmis arti devrede 5 liralik devre gidip bi radyo tamircisine 10 lira verip yaptirabilirsin.hic bilemedin baglanmis resimleri siteden indir bir ciktisini al bi teyp tamircisine yaptir.
illaki ben yapamam diyorsan ben sana kktc den gonderirim de 35 lira burdan en ucuz kargo yurt disi oldugu icin.35 liraya sen komple elin degmeden taktirirsin bunu.
Cok garip olan bisey var, ufuk bey ve onunla birlikte kac arkadas bikmadan sikilmadan bilgi veriliyor,ama surekli laf var bilgi yok deniliyor,ben bi kapasitor cevirisi verdim,yarim yamalak bilmekle suclandim.
Acaba bana yarim yamalak bilyior diyen arkadas hayatinda kac kere lehim yapmis,kac kere devre okumus sema cikarmis ariza bulmus devre kurmus???
Bu devreyi kurmak tasarlamak ve hangi bacaklarin neye baglanacagini bulmak icin acaba kac saat ugrasti.
Ama bazilari direk armut pis azima dus yapiyor,tatmin olamayincada ona buna bilmiyosun yardim yok diyor.
Ne yapsin insanlar?devre kursun gondersin yapamazsaniz ustune bide binsin otobuse gelsinde baglayiversin isterseniz.
Adi uzerinde bu bir DIY proje yani DO IT YOURSELF ( KENDIN YAP)
projesi,e yani sizin istediginiz baskalari icin yapiver,ustune kargola beceremezse bide git bagla projesi olmasi lazim...
Insanlara bilmiyorsun,yardim etmiyorsun demek kolay, bende kendi arabama bagliyamadim,2 gece sabahladim vectra nin semasi icin,butun tesisati darmadagin ettim,simdi bende kalkip millete laf mi edeyim?
Ben bu baglantiyi 2 gece ugrastim onlarca yabanci siteden arastirdim kapi dosemesiz gezdim 3.cu gun buldum dogru yerleri.
Yani gercekten cok garip geliyor bana.Onlarca insan bu devre kurdu yapti,hatta adresine istedi postalandi.
bu devreyi kullanlar bir kuru tesekkurden baska tasarlayana ne yapti da boyle alacakli gibi konusuluyor???