çift kapi kilitlemeyle otomatik cam kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usuruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elimde 8 ayaklı röle (HRM2H-S-12DC) var bunu nasıl bağlayabilirim? şekille gösterebilir misiniz?

Bende bu sekiz bacaklı röle den almak zorunda kaldım.
6 bacaklı sı yokmuş.
Bu arkadaş gibi ben de bağlantının nasıl yapılacağını bilmek istiyorum.
Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim...

hallettim gerek kalmadı. İlk yaptığım 5 bacaklı röleli devre 3 kere çalıştı sonra çalışmadı. tekrar yaptım bu sefer 8 bacaklı röleyle. şuan gayet iyi çalışıyor. 8 bacaklı rölenin bacaklarını çizer yüklerm.

hatırladıgım kadarıyla böyleydi.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 66
hatırladıgım kadarıyla böyleydi.

Tşkrlr.

Sizin şekilde yukarıda ıkı bağlantı ucu aşağıda da bir bağlantı ucu varmış gıbı görünüyor.
Daha öncekilerde aşağı yönde de ıkı bağlantı ucu vardı..
Eksık hatırlıyor olabılır misiniz?

Hep merak ettim. Sarı ile çizilen bağlantıları yapmıyoruz bu kesın değıl mı?

cvp

Burdaki şema aklını karıştırdı zannedersem. Bu şemada altta iki kablo var onları birleştrdm ben. Bu şeklde gayet iyi çalışıyor. sarı ile çizilenleri yapmıyoruz, onlar rölenin içinde hazır yapılı.

Ekli dosyalar

• sema.webp
    sema.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Teşekkür ederek başlıyorum ve de kafa hepten karıştı.
farklı farklı şekiller farklı farklı bağlantılar birinde rölenin içinden kendi bağlantıları var, bir diğerlerinin dışından bağlantılar.
Biri 3 bağlantılı biri dört bacaklı.
son verdiğini şekil mi doğru sizin şekil mi doğru ?

abi röle fark edermi bacak sayısı veya tipi yoksa bu illa sarı rölemi senin devrendeki

abi röle fark edermi bacak sayısı veya tipi yoksa bu illa sarı rölemi senin devrendeki

Ben çok röle yedim bir türlü yapamadım. Verilen şemaları doğru yaptım, bağlantılarınıda doğru yaptığım halde olmadı. En sonunda gittim 5 bacaklı rölede altım ilk montajımda çalıştı ve sorunsuz kullanıyorum. Anladım ki rölede farkediyormuş.

Geri