- Konuyu Başlatan
Ynt: Cift muhurlu app plakaya ceza yedim
Sagolun
Tolga CESUR link' Alıntı:geçmiş olsun
Sagolun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga CESUR link' Alıntı:geçmiş olsun
jetxjet link' Alıntı:Sevgili Mert bu konuda ki ufacik bilgimi ben acikliyayim.
Ilk oncelikle app plakalar emniyetin kendi bastigi plakalardan cok daha kaliteli ve dayaniklidir.
eger iyi bir yerde yapildiysa omur boyu garantili ve boyasi dokulme renk atma gibi bir durumu olmaz fakat bu konu emniyetin plakalarinda boyle degil.
son olarak ebat konusunda istanbula fazla uzak olmayan bursa ornegini vereyim.bursa da cikan tum plakalar emniyet tarafindan demek istiyorum,bizim burada app diye tabir ettigimiz cinste cikmakta/basilmaktadir.eger forumfa bursalilar varsa daha iyi resimli aciklama yapabilirler.baska illerdede boyle olma ihtimali yuksek.istanbuldaki 16 plakalara dikkat edersen cogu bizim para verip app bastirdigimiz tarzdadir.
ozet olarak milim kalinlik boya maddesi falan bunu olctude mi polis ceza kesme yetkisini kendinde buluyor hersey kuralina uygun demek istedigim bu.
jetxjet link' Alıntı:cezayi almadan gittim zaten neyse artik yapilacak birsey yok gibi bakalim
jetxjet link' Alıntı:Sevgili Mert bu konuda ki ufacik bilgimi ben acikliyayim.
Ilk oncelikle app plakalar emniyetin kendi bastigi plakalardan cok daha kaliteli ve dayaniklidir.
eger iyi bir yerde yapildiysa omur boyu garantili ve boyasi dokulme renk atma gibi bir durumu olmaz fakat bu konu emniyetin plakalarinda boyle degil.
son olarak ebat konusunda istanbula fazla uzak olmayan bursa ornegini vereyim.bursa da cikan tum plakalar emniyet tarafindan demek istiyorum,bizim burada app diye tabir ettigimiz cinste cikmakta/basilmaktadir.eger forumfa bursalilar varsa daha iyi resimli aciklama yapabilirler.baska illerdede boyle olma ihtimali yuksek.istanbuldaki 16 plakalara dikkat edersen cogu bizim para verip app bastirdigimiz tarzdadir.
ozet olarak milim kalinlik boya maddesi falan bunu olctude mi polis ceza kesme yetkisini kendinde buluyor hersey kuralina uygun demek istedigim bu.
Özer link' Alıntı:Cok gecmıs olsun sölediklerinizde haklısınız ama devlet bunu 1 kere yasaklamıs benımde basıma gelmedi deil yasak oldugu ıcın istedigin kadar mühürlü olsun kelime anlatamıosun memura bende bütün araclarımda app plaka kullanıyorum inadına app diyorum hatta mühürsüz .. Artık bu işlerin tamamen sans meselesi oldugunu düsünüyorum adam bakıo tipine uyuz oluosa plakanada takıo cam filminede.. Ben herzaman söle diyorum tatlı dil yılanı deliginden cıkarır
drcoach link' Alıntı:Bu işin hediyesi (cezası) ne kadar acaba ? Bende yok ama merak ettim, harf / rakam aralığı çok abartı şekilde daraltılmazsa güzel görünüyor bence
UNS link' Alıntı:Öncelikle gecmis olsun. Soyle bir durum da soz konusu sanırım, yogun nüfuslu illerde artık 2 harf 4 rakam veya 1 harf 4 rakam seklinde plaka basılıyor. Bunlar app seklinde basılsa( diğer daha az yogun nüfuslu illerdeki gibi )okunma sıkıntısı yaşanacak, onun içindir ki daha ince punto ile basıyorlar ve hepsi bir ornek olsun isteniyor. Şahsen hiçbir ilimizde 2 harf 4 rakamın orijinal app standardında ( fabrika çıkışı) basıldığını düşünmüyorum... 045thumbsup