hayırlı olsun gene yakıyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şehiriçi tüketim için normal gibi.Çok fazla deyince merak ettim şimdi , acaba corsacılar astracılar felan ne kadar yakıyor ortalama ?
Bende de corolla d4d var ama uzun yol ağırlıklı kullanıyorum ve bastığım - basmadığım zamanlar pek belirli olmuyor o yüzden mukayese edemiyorum .
Buğra hayırlı olsun.güzel bir seçim.Önceleri pek farkına varmıyorsun ama biraz kullandıktan sonra bağımlısı olmuşsun gibi hissedeceksin.
GT ile kıyaslamak zaten mümkün değil.Her ikiside farklı araçlar.
öncelikle hayırlı olsun abi de birsey dikkatimi cekti resmlerin birinde plakanın sonu 777 diğerlerinde 793 bu nasıl oldu onu merak ettm )
photoshop plakalar.
paintten siyaha boyamak yerine rakamı harfi değiştiriyorum böylece kötü bir görüntü oluşmuyor
corsa ile g.puntonun motoru aynı 1.3 90hp dizel. benim şu andaki ortalamam 5.1 . astradaki ortalamamda 7.2
@alper
sizin forumdayım zaten ilk siparişi benzinli vermiştik dizelmi alsam diye ordan fikir aldım saolsunlar
@burak
plakalık iptalini ilk bi kaç sene düşünmüyorum bizim buralarda park ederken vura vura ederler, bunda plaka baya dısta biri vurunca çatur çutur ediyor sesten korkup duruyolar
ayrıca hepinize çok tesekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler