- Konuyu Başlatan
Ynt: çıkma brigstone turanza 215 50 17
bir de sahibindene ilan verirsem, o arada biri alım yaparsa ne olacak? gel bırak şu geti
sen bana lastiği teslim aldıktan sonra gönder. forumda bir kaç kişiye ufak tefek bir şeyler sattım hepsine de teslim aldıktan sonra hesap numarası verdim zaten.
yaw nereden çıkardın şu sahibini geti sen bana ptt ile gönderirsen havale parası olmaz zaten yada eft yaparsan gene havale parası olmaz. bu arada ptt kargo daha ucuzsa neden ptt ile göndermiyorum?A14NET link' Alıntı:Kargolara baktım abi en ucuzu sürat, hatta daha da ucuzunu buldum ptt kargo ile 32TL tutuyor.
Abi sahibindene üyelik ve ilan vermek çok çok basit. Get ile olunca hem havale parası olmicak, hemde ben k.kartı ile ödemiş olacağım. Bu arada senden %7 komisyon kesecekler, o yüzden ilanı 81TL den verirsin abi. İlan numarasınıda bana verdin mi tamamdır.
bir de sahibindene ilan verirsem, o arada biri alım yaparsa ne olacak? gel bırak şu geti
sen bana lastiği teslim aldıktan sonra gönder. forumda bir kaç kişiye ufak tefek bir şeyler sattım hepsine de teslim aldıktan sonra hesap numarası verdim zaten.