- Konuyu Başlatan
Umarım bize gelen motor sağlıklıdır bu iş tamamen şansa döndü desene o zaman hiç mi tutulacagimiz bir dal yokMalesef adamlar yağ bakımlarını bile yapmıyorlar adam akıllı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım bize gelen motor sağlıklıdır bu iş tamamen şansa döndü desene o zaman hiç mi tutulacagimiz bir dal yokMalesef adamlar yağ bakımlarını bile yapmıyorlar adam akıllı
Malesef yurt dışını görsen 2 3 ay evvel bakım yapıyorduk mercedes geldi yurt dışı adam yağ soruyor yağa 250 dedik idi 6 7 litrede alıyor e200 sıralı 6 filan yağ diyor çok ucuz dedim orada ne kadar 250 euro dedi dedim aynı adam bakım düşünüyorum da dedi ee dedim kmsi geldimi 30 40 binde bir değişim yapıyoruz dedi dedim abi o yağ o kadar gidermi dizel daha birde yağ kalmamıştır filan düşün yani adamlar bakım yapan sadece yağı değişiyor 30 40 bin Km De adam değişmediUmarım bize gelen motor sağlıklıdır bu iş tamamen şansa döndü desene o zaman hiç mi tutulacagimiz bir dal yok
Ustana güveniyorssan kendi motorunu sıfırla bence ikincisi aldığın çıkma motora fatura kestirip ruhsata işletebilecek misinÜst kapak contasini değiştireceğiz zaten sıfır conta takacağım gelen motora değiştirirken bir takım şey gün yüzüne çıkar diye düşünüyorum
Başkan aracım 317 bin km deydi tabi dusurmedilerse daha önceki sahipleri motoru yaptırmayı düşündük fakat rektefiye bile olacak durumda değildi eğilme çürükler vs vardı kaynak bile tutacak durumda değildi zaten yağ kaçağı vardı uzun sürede yağsız susuz kullanılmış araç hor binilmisHocam krank,piston, subap takımı, kam mili ,iticiler,conta takımları,gömlekler bunların hepsinin bitmesi için aracin 600 bini devirmesi gerekir.sizin arac kac binde ki çıkma motor düşünüyorsunuz.ayrıca 6 bin liraya alınan motor sizinkinden daha kötüdür emin olun.bence başka bir ustadan daha fikir alın ve bence yavaş yavaş butce ne göre yaptir ama kendi motorunu yaptir derim.tabi tercih senin
Ruhsatta bir problem yasamiyacagim garanti edildi ustam referansı olan biriUstana güveniyorssan kendi motorunu sıfırla bence ikincisi aldığın çıkma motora fatura kestirip ruhsata işletebilecek misin
Teşekkür ederimBuranın sahibi olan Yalçın Kıruç beye ulaşırsan sana yardımcı olmaya çalışacaktır.Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com