Ynt: Çıldırıcam !
Artık şu android tabanlı cihazlar gelse de rahatça kullansa herkes. Mevcut sistemler çok yetersiz.
Artık şu android tabanlı cihazlar gelse de rahatça kullansa herkes. Mevcut sistemler çok yetersiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazimgenc link' Alıntı:Necvox maalesef beni neredeyse aracımdan soğutacak. şimdilik sadece aracı alırken o kadar para verdiğim için takılı duruyor. kaldırıp atmam ve orjinaline geçiş yapmam an meselesi. radyo doğru düzgün çekmiyor kesinlikle, ürün sorunlu değil ama komple aracın orjinalliğini bozuyormuş ve ben almadan önce bana cyclone ve necvox aynı dediler. daha önce adını duyduğum için necvox taktırdım ve bu hayatımın hatası oldu çok pişmanım..
Artik cyclone piri olmusundur gokalp.Gökalp link' Alıntı:aldığınız yerden cyclone ile değiştirmeyi deneyin ben kullanıyorum çok da memnunum
BÜLENT link' Alıntı:Artik cyclone piri olmusundur gokalp.
GNSpower link' Alıntı:Öok voxtan bir aletmiş o zaman bu. (
DERSİMLİ link' Alıntı:Doğan voxtan markanın modelimi oluyor hani samsung İ95665924859 gibimi yani? 005hihih
Gökalp link' Alıntı:aldığınız yerden cyclone ile değiştirmeyi deneyin ben kullanıyorum çok da memnunum
metlife link' Alıntı:Bu foruma girdiğimden beridir mütemadiyen söylüyorum. Bu cihazlar inanılmaz kalitesiz ve ederi 100 doları geçmeyen sistemler. Aracın orjinal multimedia sistemi cd300 dahil kat be kat üstün.
Ben çözümü ipad mini de buldum. Bu navigasyon sistemindeki herşeyi yapabiliyorum. Fazlası var eksiği yok.Üstelik modüler. Her yerde kullanıyorum. Yani çok afedersiniz ama kıçıkırık bir video izleyeceğim diye 480p kalitesinde inanılmaz kalitesiz cihazlara servet ödemenin inanın gereği yok.