Çıldırtan OpCom Problemi

Evet dostlar, an itibariyle sorunu çözmüş bulunuyorum.
Opcom 082010 yazılımı ile aracın ecu'suna bağlandım ve işlemleri gerçekleştirdim. Nasıl oldu, nasıl bağlandı, nasıl okudu inanın bende anlamadım ama o kadar yazılım , program , işletim sistemi denediğim halde olmamıştı. Bu yazılım sorunumu çözdü şükürler olsun. Neredeyse hem aracı hem de cihazı yakacaktım :D
Bu tür bir sorun yaşayan varsa bu yazılımı gönderebilirim ki sizde benim gibi kriz geçirmeyin :)
Ustam merhaba. Yazılımı gonderebilirmisin

uuorakci38@gmail.com

Evet dostlar, an itibariyle sorunu çözmüş bulunuyorum.
Opcom 082010 yazılımı ile aracın ecu'suna bağlandım ve işlemleri gerçekleştirdim. Nasıl oldu, nasıl bağlandı, nasıl okudu inanın bende anlamadım ama o kadar yazılım , program , işletim sistemi denediğim halde olmamıştı. Bu yazılım sorunumu çözdü şükürler olsun. Neredeyse hem aracı hem de cihazı yakacaktım :D
Bu tür bir sorun yaşayan varsa bu yazılımı gönderebilirim ki sizde benim gibi kriz geçirmeyin :)
Ustam eğer hala elinde varsa rica etsem atar mısın
arday1272@gmail.com

Ustam eğer hala elinde varsa rica etsem atar mısın
arday1272@gmail.com
Maalesef hocam eski zamanda mevcuttu ancak şimdi çoğu programla birlikte sildim.
Forumdan bir kaç kişi daha istemişti göndermiştim, şayet onlarda varsa yardımcı olacaklardır. Konuyu takip ediyorlar.

Selamlar arkadaşlar,Edirne/İpsala civarı opcom cihazı olan var mı?

merhaba yazılımı bana da mail atabilir misiniz
opcom unu 10 dakika kullanabilir miyim? 😁

Arkadaşlar yazılımı buldum. İsteyene Wetransfer linki paylaşabilirim.

Emre hocam selamlar, bende rica etsem yazılımı ulaştırmanız mümkün müdür :D ? WeTransfer linki geçersiz olarak çıkıyor.

Mail için: ardasarica06@gmail.com

• Sevdim
Tepkiler: arwiend
Geri