- Konuyu Başlatan
Hocam Fransız dandikdir uzak durun gibisinden şeyleri kulak ardı etmenizi öneriyorum, Citroen gerçekten iyi markadır. Ancak C-elysse pejo 301 ile aynı altyapıyı kullanıyor, 1000kg ağırlığında fazlasıyla zayıf, tüketim harici marifeti olmayan bir arabadır. Ben de yeni sattım vectramı, inanın genç bir insan olmama rağmen kanıma işlemiş ağır ve büyük boyutta araba ihtiyacı...Babanıza citroen almakta ısrarcıysanız C4 den aşağısına bakmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Subap sorununun olmadığını ben diğer konuda yazmıştım, ancak içinize sinmemiş olsa gerek itimat etmedinizBir diğer sorum da şu olacak, o verdiğiniz paralara pırıl pırıl ve ağzına kadar dolu Vectra C2 alabilirsiniz 2007-2008 model. Ne subap sorunu var, ne konfor güvenlik vesaire, neden vectra düşünmediniz veya düşündünüz mü ?
yok kardeş ben yorumların hepsini okudum ama sonuçta bir yorumla hemen fikir değişmiyor sadece bilgi sahibi olmuş oluyoruz

geçen sene bir arkadaşın vectrası ile izmir afyon yaptık, araç uşak kula rampalarında 3. vitese kadar düştü, resmen bayıldı... artık pilotajdan mı kaynaklı bilmiyorum ancak bana pek tat vermedi... konforuna diyecek bir şey yok ama motoru zayıf bir izlenim verdi bana... 170 nm torkluk benim corsa 5. viteste o rampalara tırmanıyorsa 230 nm torkluk c-elysee yardırır tabiri caiz ise