ikinci el tamamen tehlike demek. sıfır araç mantıklı bencede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü japon araçlarda hiç teknolojik özellik yok hep klasikti (Yeni japonlarda ESP denen özellik bile yeni yeni çoğalıyor.)Benim için söylediniz sanırım(opelsahibi); ben kendimce 0 almak en mantıklısı dedim zaten. Ama bence 10 yaşındaki japon 8 yaşındaki opelden daha az sorun çıkarır.
Ben kullanmasam da 9 yılım (210 bin km yol yaptık.) 95 Toyota Corolla AE101 ve 99 Toyota Avensis 2.0 ile geçti. İnan yol tutuş olarak kötüler.Ayrıca bu araçlar kasislerden geçerken fazlasıyla da hissettirirlerdi.Yol sesini çok alırdı. Ama gelgelelim Corolla'da hiç arıza yaşamamıştık. Avensiste de daha 1 aylıkken şanzımanda senkromeç sarısı denen parça değişmişti. Mekanik olarak sorun yaşamadık ama bu araçlar da güvenlik olarak çok yeterli araçlar değillerdi.Ben de Toyota düşmanı değilim. Hatta fanatiğiydim. Ben Opel'i hiç sevmezdim. Hatta Vectra B düşmanıydım Gerçi hala sevmem ama o araçlar Avensis'ten kat kat üstündü. Ne zamanki Vectra C aldık işte aradığımız araç bu dedik.(Evet süspansiyonlar biraz sert ama yumuşak olsa araç savrulurdu.)5 yıl öncesine kadar kaç marka kullanıyordu sanki ESP yi ,çağın gerekliliği insanların beklentilerinin yükselmesiyle marka imajını arttırmak amaçlı artık çöğu firma neredeyse standart olarak sunmaya başladı bunu.Opelin fazla bi teknolojisi olmamasına rağmen bu kadar sorun çıkartıyo.Ben opel düşmanı değilim kesinlikle ama ne Opel Türkiye nede Opel , Türkiye'ye uygun değil.Bi çukurdan geçiyorsun en basitinden paldır kuldur ,misal toyotayla geç aynı kasisten farketmiyorsun bile.Ya biz ralli yapmak için almıyoruz tamam viraj güvenliği bilmemne ama bu kadar sert araba yapmak neden.
Çünkü japon araçlarda hiç teknolojik özellik yok hep klasikti (Yeni japonlarda ESP denen özellik bile yeni yeni çoğalıyor.)
Valla bana erayı verseler canına okumadan bırakmam. (Era genelde filo aracıdır ve 2. elde de hep filo aracı gibi değerlendirilir.)
Bu arabaları hiç sevmiyorum. Masrafsız olması iyi ama hiç zevkle binilemez.Karar sizin ama vectrayı tercih ederdim.Yol tutuş benim için çok önemli bir kriterdir.
Ben kullanmasam da 9 yılım (210 bin km yol yaptık.) 95 Toyota Corolla AE101 ve 99 Toyota Avensis 2.0 ile geçti. İnan yol tutuş olarak kötüler.Ayrıca bu araçlar kasislerden geçerken fazlasıyla da hissettirirlerdi.Yol sesini çok alırdı. Ama gelgelelim Corolla'da hiç arıza yaşamamıştık. Avensiste de daha 1 aylıkken şanzımanda senkromeç sarısı denen parça değişmişti. Mekanik olarak sorun yaşamadık ama bu araçlar da güvenlik olarak çok yeterli araçlar değillerdi.Ben de Toyota düşmanı değilim. Hatta fanatiğiydim. Ben Opel'i hiç sevmezdim. Hatta Vectra B düşmanıydım Gerçi hala sevmem ama o araçlar Avensis'ten kat kat üstündü. Ne zamanki Vectra C aldık işte aradığımız araç bu dedik.(Evet süspansiyonlar biraz sert ama yumuşak olsa araç savrulurdu.)