Çizik

Burak K.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.burakkaya.net
Bugün abim otoparkta sürtmüş park ederken. Küçük birşey ama canımı sıktı yinede. Çok az da göçmüş içeriye. Bunu boyatmadan tamir ettirebilirmiyiz Autoking'de falan? Yardımcı olursanız sevinirim...

Fotoğraflar:

dscf0088fy.jpg

dscf0084b.jpg

dscf0087w.jpg

dscf0085t.jpg

köşeli hat ın çok yakınında olduğu için local le düzeltmezler diye biliyorum ama inşallah yanılıyorumdur, gidip göstermekte fayda var. geçmiş olsun

Otoking (lokal boya şart) halleder, canını sıkmaya değmez. Allah beterinden korusun.

Hemen hemen benzer bir durum benim aracimin arka kapidan baslayip sag arka camurlukta biten sekilde var ve gecen gunlerde Ikitelli Auto King'e gittim.Ilgili kisinin soyledikleri aynen su sekilde;tamamen boyanmayacak,lokal boya yapilacak fakat lokal boya sonrasi komple o parca verniklenecegi icin ileride (satilirken herhangi bir inceleme vs. durumunda)yine boyanmis gibi muamele gorecek.
Kaskodan dolayi bende 15.02.2010'a randevu aldim ve aracimin o ezigini ayrica ucretli olarakta detayli ic/dis temizlik ve boya korumada yaptiracagim.
Belki yol gosterici olabilir senin icin.

Kanka msn e gel sana bisey dicem :D:D

local boyayada gerek yok

orjinal boyadan rötüs hazırlanıcak ince kıllı fırca ile çizigin içi doldurulacak sonra ince grit zımpara ıslak sekilde uygulanacak kalın pasta ince pasta en son cila tamam

videosunu bulunca ekleyecegim yurtdısında genelde yapılan uygulama budur türkiyede ise anında kapıyı boyarlar:)

bide bu aracda ince ytay çizikler görünüyor benzinlikteki makineleremi girdi yıkamaya

siyah bi aracım olsa kafayı yerdim galiba:)

local boyayada gerek yok

orjinal boyadan rötüs hazırlanıcak ince kıllı fırca ile çizigin içi doldurulacak sonra ince grit zımpara ıslak sekilde uygulanacak kalın pasta ince pasta en son cila tamam

videosunu bulunca ekleyecegim yurtdısında genelde yapılan uygulama budur türkiyede ise anında kapıyı boyarlar:)

bide bu aracda ince ytay çizikler görünüyor benzinlikteki makineleremi girdi yıkamaya

siyah bi aracım olsa kafayı yerdim galiba:)

Yok makinelere girmedi yıkamaya. Sağ ön kapıda yatay küçük bi çizik bide sağ ön çamurlukta aynı buna benzer bi çizik var başka belirgin bi çizik yok. Pis araba bide cilasız o yüzden öyle görünmüş olabilir. :)

Bu arada,siyah arabaya sahip olmak gerçekten zor. Gri olsaydı araba şimdi bu çizik belli olmazdı bu kadar. :/

Videoyu bulduğunda yollayabilirsen sevinirim,hiç boyatmak istemiyorum arabayı öylede durmasını istemiyorum çaresiz kaldım. :)

Sana boyadan önce bi yıkama şart :D Geçmiş olsun bu arada..

Geri